Parašė Svajoklis
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas (milžiniška nuotraukų kolekcija)
Collapse
X
-
nu ir pavariau..... štai ką daro karštis ir durniuojantis imageshackMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Ekskursija po Kauną
Pirmą kartą gyvenime turistavau po kauną...gėda šiek tiek, bet tokia tiesa per dieną su drauge aplankėm prisikėlimo bažnyčią, laisvės alėją, senamiestį, santaką, aleksoto regyklą ir dainų slėnį sukorėm pėščia kokius 15 kilų kaip nieko bet buvo labai smagu ir įdomu aišku turiu ir nuotraukų, tačiau jos darytos su mobilka, tad kokybė ne spindinti, ypač dar ir dėl to, kad švietė baisiai skaisti saulė bet, manau, įžiūrėsit ir įvertinsit mobiliakinių nuotraukų kritikai savo nepasitenkinimą galit rašyti į pm man, kad neteršti šitos gražios temos
tiesa, fotkinta liepos pradžioj, tačiau dėl intensyvaus atostogų grafiko ir kompo nebuvimo namie, jas keliu tik dabar
Pradedu nuotraukas nuo ten, nuo kur ir pradėjom ekskursiją - [risikėlimo bažnyčios viduje nefotkinau, bet užtat bus vaizdų nuo viršaus taigi pradedu čia fone kai kur būsiu aš arba mano draugė
čia matomai draugės neįgudusi ranka lėmė bokšto pasvirimą
nu čia vėl aš iš arti ir matomas, o šalia manęs, fone - karigės kvartalas
o dabar - vaizdeliai į kitą pusę
kaip šitas šašas šalia bažnyčios mane siutina...
tolumoje - klinikų kaminas
o dabar - centras
"puikios kokybės nuotraukoje" () raskit soborą
graži trikampė medžių kompozicija ir tolumoje esantys stadiono stulpai (kairiau)
didelis bokštas
laabai didelis bokštas
santaka
nu ir dabar srija gražiausių kadrų - nuo aleksoto regyklos
vėl santaka
pleškinau į visas puses negailėdamas
konkursas - rask senamiestyje mėlyną stogą ir laimėk čerpių kuo greičiau jį uždengti
tarpe tarp medžių kampuose - pramprojektas ir soboras
ir pabaigai - aleksoto funikulierius
tai vat, toks būtų mano foto reportažas iš savo gimtojo miesto dar kartą sakau - nepykit už kokybę, stengiausi, kad ji būtų kuo geresnė, bet ta mūsų saulė buvo negailestinga tiesa, bus ir daugiau nuotraukų, ir ne tik iš kaunoPaskutinis taisė daktaras; 2006.07.18, 23:50.
Comment
-
Parašė DidmiestisKauno pilis gerai atrodo!!! Ar ja zada atrestoruoti, ar kaip ten???
http://www.development.lt/index.php/...stauracija/771Paskutinis taisė Giedra70; 2006.07.21, 15:34.
Comment
-
Parašė Giedra70Gali visko būti.
http://www.development.lt/index.php/...stauracija/771
Comment
Comment