oho kas ten per laivas? čia jis turistinis kažkoks? ir jau antroj nuotraukoj šiandieną matau laivą nemažą, plaukiantį nemunu tai labai džiugina, kad mūsų upė didžioji vėl atsigauna
Del menu mokyklos tai kalciausias KVAD`as nes to ko jie nori pamatyti renovacijos projekte fiziskai neimanoma padaryti.. taip kad bent jau sis priekinis fasadas tai gali dar eile metu toks ir likti..
vidinis kiemas ir soniniai fasadai, jei gerai stums projekteli, gali ir atsinaujint kitais metais..
Vakar kažkaip netikėtai užtikau šį forumą. Labai patiko didžiulė Kauno nuotraukų kolekcija. Tai paskatinol šiandien pavartyti seniai apdulkėjusį foto albumą "Kaunas", išleistą 1982. Nepatikėsit, radau keletą nuotraukų su vietomis apie kurias čia buvo kalbamasi. Labai įdomūs nuotraukų pavadinimai, kurie parašyti keturiomis kalbomis. Kalbos skirtingos tai ir nuotraukų pavadinimai skirtingi.
Labai atsiprašau nuotraukų autorių, kad dedu Jų nuotraukas, bet gal tokiu būdu galima nuvalyti dulkes.
R. Rakausko nuotrauka:
12. Laisvės alėjoje namaža savitos architektūros pastatų.
12. Many buildings in the Laisvės Alley stand out for their peculiar architectural design.
12. Na alee Laisves niemalo zdanij svoeobraznoj aphitektury.
Žymioji "Orbita" - vieta kur renkasi...
R. Rakausko nuotrauka:
74. Senamiesčio fragmentas.
74. A view of the renovated Old Town.
74. Staryj gorod posle restavraciji.
Obelis žydi ir po 24 metų, bet restauracijos jau nė kvapo.
Pabaigai. Gal kam primins vaikystę.
V. Šontos nuotrauka:
94. Vaikų kavinė "Pasaka".
94. Children's cafe Pasaka.
94. Detskole kafe "Pasaka".
"Pasakoje" esu buvęs, kai buvau vaikas , o "Orbitoje" dirbo mano mama. Sakė tai buvo viena garsiausiu pasilinksminimo vietų Lietuvoje tuo metu, kartais reikėdavo stovėti eilėje, kad patektum i vidų.
Comment