Mieste upių pakrantėse neturėtų būti tokių šabakštynų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas (milžiniška nuotraukų kolekcija)
Collapse
X
-
Nežinau dėl to tilto. Aišku jis atrodo geriau, nei prieš tai, bet tikrai nematau priežasties tą tiltą "dievinti" kaip daro nemažai forumo dalyvių! Pirma, tai jam nebuvo paskelbta oficialaus idėjų konkurso, todėl tikrai nebuvo išspausta viskas, kas buvo įmanoma. Antra - tas tiltas yra pakankamai senas, dėl ko tie mėlyni, modernūs stulpai ir senovinės, sovietinės formos (ir atributika) pjaunasi ir nesudaro gero bendro vaizdo.
Manau reikėjo arba rekonstruoti tą tiltą ir palikti "unikalią" jo išvaizdą, arba radikaliai jį perdaryti į super modernų. Dabartinis rezultatas (kažkas per vidurį) nėra tragedija, bet tikrai galėjo būti geriau.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Sveiki. Gal kas turit pazystamu kurie dirba Pramprojekte? Butu neblogai padaryt keleta foto is sio auksciausio Kauno centro pastato. bandziau as eiti, bet neleido apsauga. Tipo isvis pasaliniams neleidzia ten vaikscioti, jei neturi susitikimo tame pastate. Neleidzia, nes pries keleta metu is nuo sio pastato nusoko savizudis....
Zodziu jei kam nors yra galimybe tai papleskinkit, arba reiktu apsimest zurnalistu ar fotografu ir derinti situs reikalus su Pramprojekto atstove spaudai. Deja mane jau pazintu.Kaunas yra Kaunas
Comment
-
Parašė VaidosiusSveiki. Gal kas turit pazystamu kurie dirba Pramprojekte? Butu neblogai padaryt keleta foto is sio auksciausio Kauno centro pastato. bandziau as eiti, bet neleido apsauga. Tipo isvis pasaliniams neleidzia ten vaikscioti, jei neturi susitikimo tame pastate. Neleidzia, nes pries keleta metu is nuo sio pastato nusoko savizudis....
Zodziu jei kam nors yra galimybe tai papleskinkit, arba reiktu apsimest zurnalistu ar fotografu ir derinti situs reikalus su Pramprojekto atstove spaudai. Deja mane jau pazintu.
Comment
-
Parašė liutassAs kaip tik rytoj bandysiu. Turiu ten pazystama. Jei oras leis, tai bus idomiu (manau) nuotrauku.Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment