Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas (milžiniška nuotraukų kolekcija)
Collapse
X
-
ne tas žodis patiko. visiškai teisus John, sakydamas, kad skirtumas palyginus prieš 5 metus akivaizdus. dabar ir pats pagalvoju, koks man šis miestas brangus, kad ir tada jį taip gyniau nuo pašaipų, o dabar jau nebekreipiu į tai dėmesio, nes ir pašaipų beveik nebegirdėti, o ir išgirdus tik šypsausi ir galvoju - atvažiuokit ir patys patikrinkit kas labiausiai žavi, kad pagaliau susivokta, jog toks elementarus dalykas kaip gėlės be galo puošia miestą - senamiestis su tais vazonėliais ant šviestuvų atrodo nuostabiai, tokių vazonėlių mačiau ir dar ne vienoje Kauno vietoje, ant tiltų - vaizdas puikus, kelia nuotaiką iškart o kas buvo prieš 5-10 metų? "Kaune galima gyventi" dėkui, Jonai, už puikias nuotraukas
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąSuper!
Kai kurie nauji Kauno pastatai puikiai papildytų Vilniaus NMC
Comment
-
Parašė JohnŠiaip man kilo klausimas: kada gi bus susiruošta rekonstruoti Laisvės Alėją?
Tema apie LA rekonstrukcija:
http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?t=624
Comment
-
Senamiestis
Sveiki, šiandien buvau Kaune, senamiesty, aplankiau 2 muziejus (keramikos ir medicinos ir farmacijos). Parsivežiau keletą pastatų nuotraukų.
Taigi, Kauno rotušė, praminta "Baltaja gulbe":
Iš šono:
O pro šias durytes įėjimas į rusį, keramikos muziejų. Bilietas kaip man kainavo 2 lt, suaugusiam tikriausiai 4lt.
Kitoj pusėj matėsi Maironio paminklas:
Rotušės aikštės pakrašty buvo fontanas:
Atrodo Jėzuitų gimnazija ar kas čia...
Šį kart tiek. Laukit antros dalies.
Comment
-
Senamiestis
Tęsinys:
Na ir visos kitos:
-------------------------------------
Šalia bažnyčios privati valda su atdarais vartais... šiektiek įėjau ir kažkokį medinį ar kokį arkliuką pamačiau
-------------------------------------
Tos pačios bažnyčios vidus:
Prie bažnyčios sienos prikalta kelios lentos...
Kaip supratau čia 1946 m. pakilo nemuno vandens lygis ir apsėmė bažnyčią...
Dar matosi rotušės bokštai...
Vėl kažkokia matavimo lenta...
Ir pasisukus 90 laipsnių kampu ...
Akmeninis kalniukas
Ir grįžtant atgal viskas aptemo, bet saulė švietė...
Ir kai grįžau į rotušės aikštę, pradėjo krapnot. Skubu į pastogę - katedrą . Lijo labai smarkiai, čia buvo apie 14 - 15 h.
Kai trumpam buvo nustoję lyt, skubėjau į stotelę, bet dar prieš išeinant nufotkinau katedrą:
Tiesą sakant, iš toliau man ji gražiau atrodo . Viskas ekskursija baigta, ačiū žiūrėjusiems .
Comment
-
/\
14 metrų aukščio lietuviškas gyvybės medis-laivas, papuoštas 176 Hanzos miestų herbais
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNuotraukos labai vidutinės, per didelės ir prastos kokybės.
įdomu skaityti komentarus "kažkokia privati valda prie bažnyčios", čia apie "perkūno namus".
bent jau aš, važiuodamas į nepažįstamą vietą, stengiuosi pasiskaitinėti apie įdomesnius objektus...
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąNuotraukos labai vidutinės, per didelės ir prastos kokybės.
Comment
-
Parašė Furbo Rodyti pranešimąPaskutinis taisė Raelis; 2011.07.07, 19:41.,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė Furbo Rodyti pranešimąTai įsivaizduok, jos buvo dar didesnės (berods, 1600x1200) tai čia jos sumažintos 50 procentų. O dėl kokybės... ne kiekvienas gali įstengt nusipirkt gerą fotoaparatą...
Jei nuotrauka nėra panoraminė, geriausia, jei ją optimizuotumėt iki 800x600 px dydžio.
Nenoriu būti bumbeklis, bet šiek tiek savikritikos nepamaišytų.
Comment
Comment