na ne, anksčiau (~97 m.) čia buvo ne izoliatorius, nors pats pastatas carinės Rusijos laikais, statytas kaip kalėjimas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas (milžiniška nuotraukų kolekcija)
Collapse
X
-
Parašė 99na ne, anksčiau (~97 m.) čia buvo ne izoliatorius, nors pats pastatas carinės Rusijos laikais, statytas kaip kalėjimas.
Comment
-
Ir Smetonos laikais cia buvo kalejimas. Sovietmeciu ten padare lazeriniu tyrinejimu instituta ( ar pan.), kuris nepriklausomos Lietuvos laikais nebegavo finansavimo ir zlugoMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Tomkisna ir buvot tam koncerte kas vakare? kokie atgarsiai?
Comment
-
Centrinis paštas. F. Vizbaro projektas. Pastatytas 1931 m. pabaigoje, atidarytas 1932 m. sausio 2 d.
Kada nugriaus tuos baisuoklius kioskus...
Šv. Mikalojaus bažnyčia ir benediktinių vienuolynas Pakalnės g. Pastatyta XV amžiuje. 1503 m. karaliaus Aleksandro dovanota Parapinei bažnyčiai, 1624 m. atiduota Benediktinių vienuolynui i iki 1627 m. suremontuota.
Senamiescio vaistine ir gyvenamas namas
Vytauto bažnyčia
Senelis Nemunas
Sena ir nauja
Kauno bokštai (matosi Rotušės vėtrungė)
Matosi Perkūno namo stogo kraigas
Comment
-
Visas foto, kurios po šiandieninio mano žygio kitur netiko sudėsiu čia
2006 03 17
Pradėsiu nuo savo mokslo įstaigos gaila per žioplumą pamiršau nufotkint mūsų vadinamą "Gedimynkę" labai gražus naujas pastatas esantis Gedimino gatvėj na bet manau ęsat matę dauguma įdėsiu kitąkart ir dar dėl nepatogios geografinės padėties palikau nuošaly katalikų teologijos fakultetą įsikūrųsį Gimnazijos gatvėj
ši diena prasidėjo šiame pastate važiavau 8.00 į vienintelę paskaitą po kurios ir laukė mano fotosesija šio pastato 4-5 aukštuose įsikurusios VDU auditorijos, kas pirmuose nežinau.. ir berods čia ne joks fakultetas
Rektoratas
Centriniai rūmai
VDU studentų vadinamasis Los Andželas todėl, kad randasi laisvės alėjoj - LA labai jis man gražus
Donelaičio gatvėj šalia Pramprojekto įsikūręs Humanitarinių ir socialinių mokslų fakultetas
Ir pagaliau mano antrieji namai aukštuosiuose šančuose, labai gražioje vietoje įsikūręs Matematikos, Informatikos ir Gamtos mokslų fakultetas
--- VDU pristatybo pabaiga ---
Vienybės aikštėje stovintis BLC
Karo muziejus...
Amžinoji liepsna
"Sostinė"
neseniai liūtasss buvo įmetęs foto - Omnitel su šalia stovinčiu pastatu, tai šiandien dar vieną derinuką radau Deep Light + berods 2as pastatas nuo fontano, kuriame Pizza Arena įsikūrus seni/nauji laikai
senasis Merkurijus...
Karininkų ramovė
ir galiausiai pastaruoju metu labai daug dėmesio susilaukęs viešbutis - Takioji NerisMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment