Parašė Rutualda
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas (milžiniška nuotraukų kolekcija)
Collapse
X
-
Parašė Rutualda Rodyti pranešimąGal kas nors turite Liepaites picerijos nuotrauku kur prie karo muziejaus yra tik ten dabar lygtai cili pica ,bet reiktu tos tarybines nuotraukos vidaus interjero ,ar is isores.
Comment
-
Parašė Edgazas Rodyti pranešimąKeletas šiandien darytų kadrų besiblaškant po Kauna
Comment
-
Giedra, buvau ir aš ten saulėi leidžiantis Ir dar vaivorykštė kai buvo Keikiau save ilgai, kad fotiko mašinoj neturėjau Kažkas nerealaus buvo Beveik visiškam šešėliui esant saulė per plyšelį apšvietė vienuolyno bokštą ir dar greta vaivorykštė nušvito Neapsakomas vaizdas buvoMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąGiedra, buvau ir aš ten saulėi leidžiantis Ir dar vaivorykštė kai buvo Keikiau save ilgai, kad fotiko mašinoj neturėjau Kažkas nerealaus buvo Beveik visiškam šešėliui esant saulė per plyšelį apšvietė vienuolyno bokštą ir dar greta vaivorykštė nušvito Neapsakomas vaizdas buvo
Comment
-
Parašė PhantomLord Rodyti pranešimąGerai pagavai Vytauto bažnyčią, taip nesunku įsivaizduoti kaip ji atrodytų be bokšto .
Comment
-
Parašė Edgazas Rodyti pranešimąNu bet ir apsižioplinau Šiojė nuotraukoje,jau matosi bokštas
Comment
-
Faina Kaune. Šiltas savaitgalis 2008 08 01-03.
1. Requiem Merkurijui
2.
3.
4.
5. LA spalvos
6. Trys+trys
7. Inkilai
8.
9. Langas Rotušės a.
10. Naujieji Rotušės a. inkilai
11.
12.