patinka man bites sis projektas, ir tavo liutass foto labai grazi
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas (milžiniška nuotraukų kolekcija)
Collapse
X
-
Parašė liutass"Bites" meno erdves Kaune
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
... jegu nepastebėjot vis dar, tai aš lyginau vilniaus MNC ir kauno bažnyčias, konkrečiau - senamiesčio bokštus. ir rėmiausi ne "iš lempos", o citavau, berods, liuto mintis šalio jo nuotraukų. kur aš sakiau, kad vilnius neturi bažnyčių??? arba, kad jų daugiau ar mažiau negu kažkur kitur?Paskutinis taisė daktaras; 2006.06.04, 13:02.
Comment
-
Spėju, kad Batista turejo omenyje ne tiek "dangoskyra" (angl. "skyline"), kiek "waterfront" ("upes fronta" ), kuris Kaune bene ispudingiausias (baznyciu smailiu prasme) lyginant su kitais Lietuvos miestais. O baznyciu skaiciumi horizonte Kaunas su Vilniaus senamiesciu tikrai ne is tolo negaletu varzytis, isskyrus tai, kad Vilniaus baznycios didziaja dalimi yra slenyje, o ne prie upes
Dar manyciau, kad pasistengus butu galima sauniai sutvarkyti Kedainiu "waterfronta" - isties daug potencialo. Ir kas unikalu Lietuvos masteliais (skirtingai nei Kaune, kuris yra upiu santakoje), kad senu baznyciu yra abiejose upes (t.y. Nevezio) pusesePaskutinis taisė Jeffas; 2006.06.04, 13:22.
Comment
-
Sveiki. Kelios foto is Kauno dienu ir siaip...
Nemune laivyba vyksta, o tai labai pagyvina vaizdeli.
Daugirdo viesbutis
Pasisukus kairiau
Daugiabutis Karaliaus Mindaugo pr.
Valanciaus gatveje
DJ ir fanatikai
Modern style
Grazuolis
Senamiescio vila
Vilniaus sindromas plinta ir Kaune. Gal ir gerai
Santaka
Pradziai uzteks.Kaunas yra Kaunas
Comment