Turbūt dėl to, jog transporto mazgas iš Aleksoto pusės pilnai neužbaigtas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas (milžiniška nuotraukų kolekcija)
Collapse
X
-
Parašė goolfietisBelmba tie parazitai grafiti paisytojai.. tiltas tik pastatytas, o jau spejo apipaisyti prie pat vandens kolonas.....
Comment
-
tas teisybė, tiems sienų makaluotojams nagus patrumpint reik, mūsų biuro pastato sienas ana savaitę ir sudarkė kažkokiom beprasmėm blevyzgom ir ženklais...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
as tuos paisytojus ant tilto buvau pagaves. Ir aki israsiau. As visai rimtai. Pats asmeniskai. Tai buvo dar pries naujus, tik atidarius tilta. Buvo tai vidury dienos, masinu masems vaziuojant pro sali. Nemazai praeiviu ejo ir nekreipe demesio. Todel visu pirma raginu visus laikytis aktyvesnes pilietines pozicijos.
Vaikinukai - meniskos isvaizdos moksleiviai - gynesi, kad juk grafiti dazus viesai parduoda. Tai kodel tie prekybininkai taip elgiasi ir pan. Tokia jau ju logika buvo.
Comment
-
Parašė suoliuojantisas tuos paisytojus ant tilto buvau pagaves. Ir aki israsiau. As visai rimtai. Pats asmeniskai. Tai buvo dar pries naujus, tik atidarius tilta. Buvo tai vidury dienos, masinu masems vaziuojant pro sali. Nemazai praeiviu ejo ir nekreipe demesio. Todel visu pirma raginu visus laikytis aktyvesnes pilietines pozicijos.
Vaikinukai - meniskos isvaizdos moksleiviai - gynesi, kad juk grafiti dazus viesai parduoda. Tai kodel tie prekybininkai taip elgiasi ir pan. Tokia jau ju logika buvo.
Kaip bausmę- nusiųsti juos dažyti tvorų ir šluoti gatvių, o subjaurotų sienų perdažymo sąskaitas pateikti tėvams- greitai visos nesamonės pasibaigtų.
Comment
-
Parašė suoliuojantisas tuos paisytojus ant tilto buvau pagaves. Ir aki israsiau. As visai rimtai. Pats asmeniskai. Tai buvo dar pries naujus, tik atidarius tilta. Buvo tai vidury dienos, masinu masems vaziuojant pro sali. Nemazai praeiviu ejo ir nekreipe demesio. Todel visu pirma raginu visus laikytis aktyvesnes pilietines pozicijos.
Vaikinukai - meniskos isvaizdos moksleiviai - gynesi, kad juk grafiti dazus viesai parduoda. Tai kodel tie prekybininkai taip elgiasi ir pan. Tokia jau ju logika buvo.Parašas :)
Comment
-
Pora velykinių kadrų.
Vaizdas senamiesčio link. Kairėje gelvas pastatas su kupolu - Filharmonija (buv. Teisingumo ministerija), mažesnis kupolas dešiniau - sinagoga. Už medžių kyšantis gelsvas bokštas priekyje dešiniau - Reformatų bažnyčia, toliau stovintis kaminas ir pastatai priklauso „Kauno alaus“ bravorui. Dar tolėliau matomas stambus baltas pastatas - buvę Seimo rūmai. Tolumoje matosi Aleksoto tiltas, baltas Evangelikų liuteronų bažnyčios bokštas ir Vytauto bažnyčios smailė:
Kauno apskrities viešosios bibliotekos pastatas. Kairėje tarp medžių matomas paminklas Dariui ir Girėnui. Tolumoje dešinėje - Pažaislio švenčiausios Marijos apsilankymo bažnyčios kupolas:
It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Antroje Tomo nuotraukoje tarp Kauno apskrities viešosios bibliotekos pastato ir Pažaislio vienuolyno kupolo kyšo VDU Gamtos mokslų ir Informatikos fakultetų pastatas, ant kurio stogo (radonas antstatas su satelitine antena) įsikūręs VDU radio klubas (trumpabangininkai). 2004 m. VDU radijo stotis LY3VM/p tapo Lietuvos UTB čempione.
Beje, Tomai, nuo kokio stogo fotkinai? Nuo Prisikėlimo bažnyčios?
Comment
-
aš galvojau ta radija jau mirus bet vis laukdamas kokios paskaitos matau į viršų lipantį pusmažį žmogų ką ir kam jie transliuoja?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER
aš galvojau ta radija jau mirus bet vis laukdamas kokios paskaitos matau į viršų lipantį pusmažį žmogų ką ir kam jie transliuoja?
http://uvm.vdu.lt/Universitas%20Vyta...Nr.3/S021071AA
Comment
-
Parašė NejuApie VDU radijo klubą 2005 m. rašė Universitas Vytauti Magni
http://uvm.vdu.lt/Universitas%20Vyta...Nr.3/S021071AA
edited word ačiųPaskutinis taisė HAMMER; 2006.04.18, 10:17.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
kažkada apie tai buvau pagalvojęs labai norėtųsi, bet įdomu ar įmanoma? eiliniams studentams... DMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment