/ Wow, ispudinga tik kad gale per daug vienodi medziai... Man atrodo kad 3D geriau atrodo is toliau, kai ner daug detaliu. Labai noreciau Vilniu pamatyti.
Labai idomu. Galima nueiti ir toliau. Isivaizduokim, kad sukurtas zaidimas, kuriame mazdaug realus Vilniaus centro vaizdas ir reikia veikejui, nueiti i Uzupi, surasti Zuoko nama ir kaip nors slaptai i ji iejus, surasti slaptus dokumentus, kurie rodytu Zuoko rysius su Rubicon. Arba sustabdyti pasikesinima i Lietuvos prezidenta, arba... uzsisvajojau.
Manau, palyginus nesudėtingai tai galima būtų padaryti nulaužus GTA3
1.3 Is pradziu buvo sukurtas Klaipedos senasis pastas. Veliau papilde ir gavosi senamiescio maketas (1.2).
2. Nzn. gal tiesiog malonumui savo
3. VP ieskojo grafikos kurejo kuris sukurtu Delano 3D vaizde. Ir rado!
4.
Tiesiog galbut jie tai daro savo malonumui. Kaip ir jus fotogrfuojat vaizdus ir dedat i foruma, taip ir jie. Kai kam toks darbas, o kai kam ( pvz kaip man) tai malonumas, hobis
As tai ketinu pradeti mokytis situo dirbti dalyku.. Tik jauciu toli grazu, kol ismoksiu bent "nupaisyti" taip...
Tikiuosi pas tave kompiuteris ne ekonomiskos klases
O jei prisesi prie 3D kurimo tai jau stenkis ir prisest normaliai, nes ten tiek daug dalyku, kad galima lengvai susipainioti kur kas yra
Bet laiko praleidimas yra tikrai geras, bent jau man
@Bizkit-D: O kaip nustatomi pastatu dydziai/proporcijos? "Is akies" ar naudojami realus dydziai, pvz., kad ir Klaipedos pasto atveju?
Taip pat klausimas apie teksturas: jos sukuriamos is nuotrauku, ar kaip nors dirbtinai nupiesiamos?
Comment