Trukumus ir aš pats matau. Jei įrodytum tą savo profesionalumą turbūt niekas ant tavęs nepyktų už tavo kandų elgesį
Zinai, man giliai nusispjauti, ka vienas ar kitas vaikas galvoja apie mane, man tikrai tai nera svarbu, atejau pasakiau ka norejau ir tiek. Tad lai pyksta, jei kazkam nuo to geriau, o jei galvoja kad mane tai erzina ar panasiai, tai turiu pranesti, kad yra klaidingame mastyme.
Kita as nieko niekam neirodinejau ir neirodinesiu, as zinau savo verte ir stengiuosi del saves pirmausiai, kad ir koks as bebuciau, megejas ar profas.
Labai negrazu, bei zema "grazuoli ar misteri" is tavo puses. Kazkaip pagalvojau, kad pas pati, smegeneles dziusta ant vinies pakabintos. Sorry nieko asmenisko, tik susidariau tokia nuomone.
kursoriau, jei netyc nufotkinau ir idejau tau artimus zmones, nepyk. cia nieko asmenisko. tokie zmones kaip siame kadre ar dar labiau nusocialeje i kolekcionieriu sueigas is apleistu palepiu ar konteineriu sunesa geru eksponatu. bet kuriuo atveju jie yra riboti ir jei su tuo nesutinki tiek jau to...
kursoriau, jei netyc nufotkinau ir idejau tau artimus zmones, nepyk. cia nieko asmenisko. tokie zmones kaip siame kadre ar dar labiau nusocialeje i kolekcionieriu sueigas is apleistu palepiu ar konteineriu sunesa geru eksponatu. bet kuriuo atveju jie yra riboti ir jei su tuo nesutinki tiek jau to...
Kad ir kokie jie butu, bet saipytis is ju nedera, kad ir kokio grozio ar ne grozio butu, kiekvienam savo.
kokia man buvo geda kai sita Gruodzio gatve pirmakart pamaciau pries kokias pora savaiciu. dvidesimt metu gyvenu Kaune bet iki siol nemaciau gatves miesto centre! o labiausiai nustebino ta senovine baznytele. fantastika, nemaniau kad toks grozis gali sleptis nepastebetas paciam miesto centre
Jei neklystu tai ta maza baznytele - seniausia Kaune
Ne, Šv,Gertrūdos bažnyčia nėra seniausia Kaune, ji pastatyta apie 1503 m. Seniausia Vytauto bažnyčia, statyta apie 1400m., po to eina Arkikatedra - 1408 m. ir Šv.Jurgio - 1471 m. Šiaip ar taip, tai viena seniausių bažnyčių Kaune.
Gertrudos baznycios gale yra labai mazos dureles, kurias atidarius ir nulipus laiptais i rusi, galima pamatyti zvakiu sventove (ten keli simtai zvakiu dega)...Nuostabus vaizdas
Girdejau kalbas, kad toje baznycioje besimeldziancioms vienuolems reikia duoti keleta litu, kad jos ten nueitu, uzdegtu zvake ir pasimelstu uz ka paprasai.
Comment