Parašė blitz
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kaunas 2005.09.17
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bet kokiu atveju, net jeigu Vilniaus naujamiesčio pastatai yra ir aukštesni, jų stilius mano akiai yra negražūs, tuo tarpu Kauno pastatai (pvz. kad ir Lietuvos Banko pastatas) yra vertingiausias Lietuvos architektūrinis palikimas po Vilniaus senamiesčio.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė EddPrasau
Siaip tam paciam Vilniaus senamiestyje yra daugiau aukstesniu pastatu nei Kauno naujamiestyje, jei isrankiosim juos po viena is ivairiu vietu.
Tokio aukščio pastatų yra daugybė.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitzDabar visai neturiu laiko, bet jei manai, kad triaukščiai Gedo prospekto pastatai (neskaitant neseniai pastatyto Novotelio) yra aukštesni už pastatus Kauno naujamiestyje tai tu labai klysti.
Keli pastatai Vilniuje savo forma (aukstumu ir siaurumu primenantys ta pastata, kurio nuotrauka idejai):
O cia yra turbut didziausi tokio tipo pastatu pavyzdziai Vilniuje:
O del architekturines vertes as nesiginciju ir pritariu, kad Kauno tarpukario architektura yra tikrai vertingesne.
Comment
-
/ Tie patys 3-5 aukštų namukai kaip ir Kaune.... Gal ir platesni, bet ne apie plotį kalbame.
Keletas liūto nuotraukų iš Kauno.....
Kaune tokių pastatų daugybė, pvz. paštas, tas mėlynas namas su vidiniu kiemu ir tt. ir tt.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz/ Tie patys 3-5 aukštų namukai kaip ir Kaune.... Gal ir platesni, bet ne apie plotį kalbame.
http://img178.imageshack.us/img178/9177/img80064xh.jpg
O kitas ilgas jei skaiciuosim is galo turi 7 aukstus.
Beje, Gedimino pr. dalis, kurioje daugiausia triauksciu yra ne naujamiestyje.
Kalbam apie "big city feeling" ir pastatu auksti Vilniaus ir Kauno naujamiesciuose, tai prasau kelios nuotraukos is Vilniaus naujamiescio:
(c)John
(c) vilnius.lt/paveldas
(c)Romas:
(c) Mantaz:
(c) Edd:
(c)John:
(c)Geex:
(c)John:
Nuotraukos autorius nezinomas:
Comment
-
Parašė EddNe gal, ne gal o ryskiai platesni. Taip pat ismokstam skaiciuoti aukstus, na kad ir sitas lygtais turi 6 aukstus
http://img178.imageshack.us/img178/9177/img80064xh.jpgYou have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Na, nežinau. Pasakysiu savo didžiai subjektyvią nuomonę - Vilniaus tokio paties ir didesnio aukštingumo pastatai manęs nežavi. Nėra sunkiai nusakomo "tikrumo", šiltumo jausmo, kai į juos žiūri. Visai kas kita- Kauno "smetonos". Žiūri į tokį, kad ir apsilaupiusį, pastatą ir matai, kad tik taip ir turi būti. Gal, jei būčiau gimęs ir augęs Vilniuje, atrodytų visiškai atvirkščiai. Bet taip jau yra, kad gimiau Kaune Savas vis arčiau kūno.Birth, school, METALLICA, death
Comment
-
Parašė blitzTas, kurį aš papostinau irgi turi šešis aukštus. Esmė ne tame, esmė tame, kad Kaune aukštų senų pastatų (4+ aukštai) yra ir yra nemažai. Netiki, nuvažiuok pats ir pasižiūrėk.
Comment
-
Tai ką tu teigi? Teigi, kad Vilniuje pastatai "aukštesni" ir papostini tuos pačius 4-6 aukštų namus, kokių pilna Kaune?
Tuo tarpu aš teigiu, kad Vilniaus ir Kauno naujamiesčių aukštingumas yra panašus ir aš, deja, eilinį kartą esu teisus.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitzTai ką tu teigi? Teigi, kad Vilniuje pastatai "aukštesni" ir papostini tuos pačius 4-6 aukštų namus, kokių pilna Kaune?
Tuo tarpu aš teigiu, kad Vilniaus ir Kauno naujamiesčių aukštingumas yra panašus ir aš, deja, eilinį kartą esu teisus.
Comment
Comment