Graži nauja erdvė. Nu bet reikia prie kažko prisi**st, ane? Tai va, vakar buvau pabėgiot ir atbėgau į šitą vietą iš miško, tokiu tvarkingu pramintu miško takučiu ir išlindau ant naujai suformuoto, apželdinamo šlaito, apačioj takelis, suoliukai ir jokios galimybės man iš to miško nusileisti iki to naujo takelio. Teko brautis per krūmus (dalis jų naujai pasodintų), kad išlįsčiau į naująją civilizaciją. Aišku, gal ten nelabai kas ir vaikšto būtent šiuo miško takučiu, nu bet vis tiek pasirodė kaip neapgalvota smulkmena, nes tokių kaip aš, matyt, bus ir daugiau ir galiausiai susiformuos "natūralus" išmindytas takutis naujame gražiame šlaite.
Čia matosi kur foto daryta (nuo naujo šlaito viršaus) ir iš kur atbėgau:
"Informuojame, kad prieš statybų pradžią projekto sprendiniai buvo viešinami, jokių šiuo Jūsų išsakytu klausimu iš jokių institucijų ir visuomenės atstovų pastabų nebuvo pateikta. Visi darbai buvo atlikti pagal suderintus projektinius sprendinius, kurių apimtyje nurodytoje vietoje laiptai nebuvo numatyti." https://tvarkaumiesta.lt
"Informuojame, kad prieš statybų pradžią projekto sprendiniai buvo viešinami, jokių šiuo Jūsų išsakytu klausimu iš jokių institucijų ir visuomenės atstovų pastabų nebuvo pateikta. Visi darbai buvo atlikti pagal suderintus projektinius sprendinius, kurių apimtyje nurodytoje vietoje laiptai nebuvo numatyti." https://tvarkaumiesta.lt
Nu blemba gal net ir geriau natūralus takelis, nei kad kokį betoninį monstrą galėjo ten sukonstruoti
Kuri Šeškinės pusė yra "geroji"? Rimtai klausiu, be ironijos.
Blogoji pusė – į vakarus nuo Ukmergės plento, geroji – į rytus (ypač Gelvonų g.). Čia gal kam šypseną kelia, bet pažįstu bent tris žmones, nuo gimimo užaugusius Šeškinėje, tai visi jie man taip aiškino, kad ta rytinė pusė skaitosi geresnė
Blogoji pusė – į vakarus nuo Ukmergės plento, geroji – į rytus (ypač Gelvonų g.). Čia gal kam šypseną kelia, bet pažįstu bent tris žmones, nuo gimimo užaugusius Šeškinėje, tai visi jie man taip aiškino, kad ta rytinė pusė skaitosi geresnė
Pilnai sutinku. Užtenka atkreipti dėmesį kokias gatves mini kai rašo apie narkotikų prekybos taškus. Į tą pačią srovę patenka ir mano gyvai matyti "kosmonautai" prie gėlių turgelių.
Pilnai sutinku. Užtenka atkreipti dėmesį kokias gatves mini kai rašo apie narkotikų prekybos taškus. Į tą pačią srovę patenka ir mano gyvai matyti "kosmonautai" prie gėlių turgelių.
Na Vakarinė pusė labai ilgai turėjo piktžaizdę, turgelio griuvėsius tarp Šeškinės ir Fabų, kur asocialūs žmonės turėjo nuostabų lizdą, daug metų. Gal labiau žiūrėčiau pietinė/šiaurinė ir kad nebūtų devynaukčių prištabeliuotas kiemas (nes yra ir toje ir toje pusėje kur 3 devynaukčiai išeina į vieną kiemą, ty 34x4x3 butų skaičius. Turgelis gėlių ir ne tik, irgi pritraukia visokio gėrio, gal jį galėtų išvis eliminuot,i nors jis suteikia gyvasties, bet ivairios, kartu su lombardais. Žymiausias kiemas šiaurės rytai tarp Musninkų ir Dūkštų gatvių, kažkada ėjau žiemą po gausaus snygio tai būtent tas kiemas labai draugiškai sniegą kasėsi, ty žymiau labiau nei kitose vietose, gal kažkoks solidarumas, parodyti, kad čia ne visi tokie.
Šeškinėje, netoli poliklinikos, pradėtas griauti 1988-aisiais statytas administracinis pastatas. Apie tai, kad Šeškinėje pradėtas griauti šis pastatas „Made in Vilnius“ redakciją informavo pastato kaimynystėje gyvenantys vilniečiai.
Nuvykus nurodytu adresu Ukmergės g. 221 buvo galima matyti, jog dalis pastato nuo Ukmergės gatvės pusės jau nugriauta. Už tvoros stovi dar du mechanizuotos technikos vienetai, kurie paruošti imtis intensyvesnių pastato griovimo darbų. Po aptvertą teritorija zujo būrys darbininkų su geltonomis liemenėmis bei šalmais.
Comment