Kai ilgiau nebūnu Vilniuje, pasiilgstu ne kokių nors Karoliniškių, Baltupių, ir net ne išlaižyto senamiesčio, o Šnipiškių. Suprantu, kad šis rajonas daugeliui nykus, jį reikia nugriauti, bet man jo gaila
Kalu paskutinę šio mėnesio vinį į šią temą, kol kas daugiau nuotraukų neturiu ir pafotografuoti negalėsiu.
Žinau, kad 99% balsuotų už šio rajono sulyginimą su žemėm. Vis tik aš prie tų procentų nesiskaičiuočiau Esu už šio kaimo sutvarkymą iki blizgėjimo. Spalvotais penkiaaukščiais ir stiklo/ skardos barakais būsim įdomūs tik patys sau ir nieko nenustebinsim. Įdomu tik dabar, kol stato. Jau po kelerių metų naująsias statybas pamiršim (jus labai vilios, pavyzdžiui, Šiaurės miestelis?).
O šiuo kaimu, jei jis būtų sutvarkytas, patikėkit, pasauliui būtume įdomūs, ir dar kaip
Kalu paskutinę šio mėnesio vinį į šią temą, kol kas daugiau nuotraukų neturiu ir pafotografuoti negalėsiu.
Žinau, kad 99% balsuotų už šio rajono sulyginimą su žemėm. Vis tik aš prie tų procentų nesiskaičiuočiau Esu už šio kaimo sutvarkymą iki blizgėjimo. Spalvotais penkiaaukščiais ir stiklo/ skardos barakais būsim įdomūs tik patys sau ir nieko nenustebinsim. Įdomu tik dabar, kol stato. Jau po kelerių metų naująsias statybas pamiršim (jus labai vilios, pavyzdžiui, Šiaurės miestelis?).
O šiuo kaimu, jei jis būtų sutvarkytas, patikėkit, pasauliui būtume įdomūs, ir dar kaip
Cia bus naujasis miesto centras, o ne siaures miestelis, nauji pastatai manau tikrai bus kokybiskesni. Kad ir Europos aikste, negi ji tokia jau bloga? O be to ji yra tik pirmas zingsnis - tiek kompanijos auga, tiek architektai auga, tiek supratimas apie kokybe auga, etc. Be to juk yra paliekamos kelios sutvarkytos snipiskiu lusnu gatveles.
O nustebinti ir buti idomiems tokiu budu yra labai lengva - miesto centre apgriaukim koki pastatu kvartaliuka ir busim labai idomus - niekur issivysciusiose salyse paciam paciam miesto centre nera griuvesiu kaip po karo, o mes busim isskirtiniai. Yra ir daugybe kitu "pigiu" budu tapti "populiariais".
Comment