pripažinsiu, Šnipiškės man irgi kartais sukelia daug teigiamų emocijų, tačiau to emocijos greitai išblėsta, kai stotelėje prie turgaus i autobusą įlipa stora, apsimyž** bobutė, pilnom tašėm nežinia ko ir pradeda visus stumdyti, stengdamasi pralenkti kita(tačiau lygiai tokią pat) bobutę kovoje dėl sėdimos vietos
Nebūkit konservatoriais. Griaut tas lūšnas. Jei kam jos labai prie širdies, tai jų gausu kaime Architektūros ten labai mažai. Lai išsaugo tas 2 gatveles kaip kad ir planuojama ir viskas ok.
tas lushnas griaut tikrai reiketu taciau apstatyt baisiais komiblokais ar PC dezutemis irgi nereiketu. Be to manau kiekviename mieste galima rasti tokiu lushnynu
Baigdamas įdėsiu dar dvi nuotraukas. Ačiū už dėmesį. Buvo malonu diskutuoti. Tik nustebino negailestingas nuosprendis "griauti, griauti!!!" Optimistiškas maksimalizmas
Pažiūrėkit, ką stato ten, kur nė griauti nereikia. Štai Šeškinės ozas. Unikalus ledynmečio kraštovaizdis. Ant jo stovi Hiperpoperakropolis ir Ermitažas. Trūksta tik Luvro. Džiaugsmas trumpalaikis. Skonio ir arhitektūros - 0. Gerai, kad nestatė dangoraižio. Gerai, kad esamas konstrukcijas kada nors bus lengva išardyti.
Hm, esi teisus, bet keli šimtai metrų kraštovaizdžiui nieko nereiškia...
lol, as nenoriu cia nieko uzsipulti, bet tokie pamastymai man jau infarkta varo... Tai ka tu tada siulai, ta "unikalu krastovaizdi" uzseti rugiais? Cia gi miestas, alio...
O mieste, kad ir kooooooks neikainojamas krastovaizdis jame bebutu, turi vykdoma urbanizacija iki tam tikro gyventojams patogaus lygio. As esu UZ zalias zonas mieste, bet, atsiprasau, ne iki tokio lygio kaip Vilniuje, kur ant kiekvieno kampo bujoja nepereinami ir prisiukslinti miskai/laukai. Del tokios kazkada Vilniaus urbanistu varytos 'zalio miesto-misko' politikos dabar kaip erke issipletusiame mieste su kaimo dydzio populiacija vilnieciai turi kenteti baisesnius kamscius nei daugelis Europos didmiesciu, negali tureti normalaus beginio viesojo transporto, gaista laika ir tt ir tt.
Mano nuomone, jeigu ieskote krastovaizdzio, vaziuokite i uzmiesti, o miestas kaip Vilnius dar turi ilgai ir ilgai tankintis.
As cia tik siaip pamasciau, nepiktai
lol, as nenoriu cia nieko uzsipulti, bet tokie pamastymai man jau infarkta varo... Tai ka tu tada siulai, ta "unikalu krastovaizdi" uzseti rugiais? Cia gi miestas, alio...
O mieste, kad ir kooooooks neikainojamas krastovaizdis jame bebutu, turi vykdoma urbanizacija iki tam tikro gyventojams patogaus lygio. As esu UZ zalias zonas mieste, bet, atsiprasau, ne iki tokio lygio kaip Vilniuje, kur ant kiekvieno kampo bujoja nepereinami ir prisiukslinti miskai/laukai. Del tokios kazkada Vilniaus urbanistu varytos 'zalio miesto-misko' politikos dabar kaip erke issipletusiame mieste su kaimo dydzio populiacija vilnieciai turi kenteti baisesnius kamscius nei daugelis Europos didmiesciu, negali tureti normalaus beginio viesojo transporto, gaista laika ir tt ir tt.
Mano nuomone, jeigu ieskote krastovaizdzio, vaziuokite i uzmiesti, o miestas kaip Vilnius dar turi ilgai ir ilgai tankintis.
As cia tik siaip pamasciau, nepiktai
Be reikalo karščuojiesi Miško irgi reikia. Šiaip aš irgi dauguma atvejų UŽ tai, kaip sakai: už tramvajų, pralaidesnes gatves.
Kalba ėjo apie Ozą ir Akropolį, tai yra KĄ stato geriausiose vietose. Man nepatinka Akropolio daržinė, išsikišusi į šlaitą. Jei būtų jų valia, ir Vingio parką iškirstų.
vilnieciai turi kenteti baisesnius kamscius nei daugelis Europos didmiesciu, negali tureti normalaus beginio viesojo transporto, gaista laika ir tt ir tt.
Tik dabar man dašilo, kodėl nestatomos gatvės ir nėra sklypų statyboms - saugomi žalieji plotai
Comment