Parašė doncius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos futbolo stadionai
Collapse
X
-
Parašė doncius Rodyti pranešimąNea kad stadioną tvarkys tai aš nieko prieš svarbu jog kažkas bent ir tiek daro. Idomu kaip buvo renkamas būtent šis variantas. Ar Almos Adamkienes fondas rekomendavo, ar kokios nors paraiškos buvo siunčiamos.....KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Info apie Klaipedos stadiono rekonstrukcija.
Pasirinktas projektuotojas ir isvardinta kas bus projektuojama, t.y. kas rekonstruoti numatyta.
info is staybu birzos:
Su UAB "Ardanuy Baltic" planuojama pasirašyti sutartį dėl VšĮ Klaipėdos centrinio stadiono rekonstrukcijos (II ir III etapai) techninio darbo projekto parengimo. Apimtys: II etapas – VIP tribūnos rekonstrukcija, vaizdo stebėjimo sistemos įrengimas, esamų žiūrovinių tribūnų uždengimas bei pritaikymas neįgaliesiems, kėdžių keitimas. III etapas – lengvosios atletikos sektorių ir bėgimo takų, priešgaisrinio vandentiekio sistemos rekonstrukcija.Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.
Comment
-
Kadangi dabar yra mėgstama peikti Lietuvos stadionus, padarykime nedidelį ekskursą į praeitį ir pasižiūrėkime kaip tie stadionai atrodė prieš 15 metų. Kai kam pasirodys, kad jie nepasikeitę visai, kiti gal būt įžvelgs didelius pokyčius. Mano asmenine nuomone pagerėję yra beveik visi, išskyrus Vilniaus "Žalgirio".. Taip pat žmonės šneka, kad Mažeikių stadionas liko toks pat, koks buvo ir prie Romo Marcinkevičiaus. Už kokybę nepykite - tai yra SVHS juostų skanai.
Pradėkime nuo Šiaulių statinio, kuris šiuose archyviniuose kadruose atrodo itin liūdnai, nors LA maniežo fasadas dar beveik baltas:
Plastikinių kėdučių tais laikais dar neįsivaizdavo niekas:
Hm, panašu, kad medinių suolų irgi...:
Žvilgsnis į vieną aikštės pusę:
Žvilgsnis į kitą:
Pagrindiniai vartai:
Šiek tiek stambesni planai:
Prabangi švieslentė:
Žiūrovai lūdi, nes komanda pralaimi:
Žiūrovai džiaugiasi, nes komanda laimi:
Comment
-
Palyginus su Šiauliais, Panevėžio "Aukštaitija" stebina reklamų gausa:
Aukštesnės švieslenčių technologijos:
Pagrindinė tribūna. Reikėjo šiektiek pavargti, kol sulipdžiau šitą "panoramą":
Žvilgsnis į tą pusę, kur dabar renkasi "Pirmoji Armada":
Širdžiai mielas postsovietinis vaizdelis
Paskutinis taisė bronius; 2009.01.23, 15:05.
Comment
-
Pabaigai - Mažeikiai. Žiūrovų ne 10.000, bet pagal tai, koks tądien buvo oras - nemažai (3.500)...
Garsieji parašiutininkai ir ROMAR lėktuvas. Pamenu, nebuvo labai jauku, kai tas lėktuvas skraidė vos aukščiau stadiono:
Čia švieslentės problemai išspręsti pasitelktos kitokios nei Šiauliuose bei Panevėžy medžiagos ir dizainas:
Rungtynėms prasidėjus paleista pirma dūmšaškė. Bet kažkodėl už tribūnų:
Šitame aikštės kampe buvo itin malonu taškytis:
Jei nebūtų taip tvirtai užsirišęs raištelių, Ramoškos bucus būtų radę tik kitą savaitė:
Beveik mistine figūra Mažeikiuose (o ir visoje Marijos žemėje) tapęs RM:
Po pirmo įvarčio - antra dūminė. Šįsyk ten, kur ir turi būti:
Įstabi architektūra:
Kas man ten patikdavo - žiūrovai stadione jautėsi intymiai. Tarsi patys dalyvautų dvikovoje:
FBK sienelė susilieja su žiūrovų siena:
Dar vienas bandymas papanoramuoti:
Ačiū už dėmesį. Kitą savaitę matysite reportažus iš panašaus laikmečio Klaipėdos "Žalgirio", bei pradėto renovuoti Šiaulių stadionų. Tolimesniuose planuose - Kauno DG, Vilniaus "Žalgirio", Panevėžio "Ekrano", Kauno "Inkaro", Kauno "Rangos-Politechnikos", Klaipėdos "Baltijos" ir kaip atrodo Mažeikių stadionas, kai jame - 10.000 žiūrovų.
Comment
-
pamenu lb lb seniai rodė rungtynes iš Šiaulių,kareda kovojo dėl pirmos vietos,tai tada ekranuose matės statybos kažkokios, vietoj dabartinio maniežo kaip suprantu. Ar ten kažką darė su juo,keitė rekonstravo ar tada jį statė tik?
Comment
-
Idomus vaizdai.
Parašė bronius Rodyti pranešimąAukštesnės švieslenčių technologijos:
Atvaizdas
Comment
-
"Žydrius" - marijampoliečio Žydrūno Buzo ("verslininkas", buvęs futbolistas, tas pats, kurį pagrobė iš pirties praeitais metais) suburta komanda. Neturi nieko bendro su Marijampolės "Sūduva", kuri tuomet žaidė 3 lygoje.
Comment
-
Parašė bronius Rodyti pranešimą"Žydrius" - marijampoliečio Žydrūno Buzo ("verslininkas", buvęs futbolistas, tas pats, kurį pagrobė iš pirties praeitais metais) suburta komanda. Neturi nieko bendro su Marijampolės "Sūduva", kuri tuomet žaidė 3 lygoje.
Comment
Comment