Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas iš paukščio skrydžio
Collapse
X
-
-
- 2010 metu rugsejo 13
Erdvė virš Giraitės
Erdvė virš iX forto
Erdvė virš iX forto transformatorinės
Erdvė virš Prūsų - Baltų gatvių kvartalo
Erdvė virš Raudondvario plento
Erdvė virš Vilijampolės tilto
Erdvė virš Linkuvos įtvirt. (Kalnų ir Kėdainių gatvės)
Erdvė virš Kauno senamiesčio
Erdvė virš Nemuno ir Neries santakos
Comment
- 2010 metu rugsejo 13
-
Panašu, su burbulais... vienoj fotkei yra du tokie...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
[KAU] fotoalbumas iš paukščio skrydžio - "Mūsų Kaunas"
Kas nematėt, negirdėjot, pranešu, kad išleidome fotoalbumą "Mūsų Kaunas".
Visos nuotraukos darytos iš radijo bangomis valdomų modelių. Albume 72 puslapiai. Visi užrašai trimis kalbomis - lietuvių, anglų ir rusų.
Girtis nenoriu, tačiau pirkėjų atsiliepimai kolei kas tik geri.
Daugiau apie albumą rasite čia: http://www.aerialmedia.tv/#!fotoalbumas-musu-kaunas/AerialMedia.LT
žvilgsnis į pasaulį kitu kampu...
Comment
-
Parašė goolfietis Rodyti pranešimąIš propelerio tikėtis ko nors daugiau? Jei ditirambų nesugiedosit, tai nieko ir nesitikėkit
O šiaip tai ponai esat visiški dvasios ubagai. Kai keturis metus, važinėjant po visą Lietuvą, naudojant savo aparatūrą, pasidaliname nemokamai geriausiais savo kadrais, tai pasakot AČIŪ. Tai daugiau nereikia nieko tikėtis?
Šitas skelbimas yra tiems, kas ieško tokių knygų dėl to, kad jas įdomu vartyti ir turėti, o ne tokiems, kur mato tik litus ir verslus. Džiugu, kad ne visi šiam forume yra tokie, bet ten kur apie malkas pasisakė, arba koks golfietis, tai ....
Prie to pačio, gal kas žinote kokią panašią knygą apie Kauno rajoną ? Ieškau, girdėjau, kad yra, bet nerandu. Būsiu dėkingas.AerialMedia.LT
Comment
-
Parašė fotopilotas.lt Rodyti pranešimąsumaišėte kažką. Prie ko čia aš ir propeleris ?
O šiaip tai ponai esat visiški dvasios ubagai. Kai keturis metus, važinėjant po visą Lietuvą, naudojant savo aparatūrą, pasidaliname nemokamai geriausiais savo kadrais, tai pasakot AČIŪ. Tai daugiau nereikia nieko tikėtis?
Šitas skelbimas yra tiems, kas ieško tokių knygų dėl to, kad jas įdomu vartyti ir turėti, o ne tokiems, kur mato tik litus ir verslus. Džiugu, kad ne visi šiam forume yra tokie, bet ten kur apie malkas pasisakė, arba koks golfietis, tai ....
Prie to pačio, gal kas žinote kokią panašią knygą apie Kauno rajoną ? Ieškau, girdėjau, kad yra, bet nerandu. Būsiu dėkingas.
Kadangi viso to NĖRA, tai yra grynų gryniausia reklama. Turiu priminti, kad temos pavadinimas yra "Kaunas iš paukščio skrydžio", (kurią beje aš ir pradėjau), ir jos esmė yra dalintis Kauno nuotraukomis iš oro ŠIOJE TEMOJE.
Comment
-
Parašė goolfietis Rodyti pranešimą(kurią beje aš ir pradėjau)
Ne apie narkotikus tie domenai, pavadinimai ir kt. Kas tau žmogeli nepatinka ?AerialMedia.LT
Comment
-
Parašė fotopilotas.lt Rodyti pranešimąO tu po to stebiesi, kodėl propeleris nesidalina nuotraukomis ? Peržvelk šios temos nuotaikas ir susiprask, kad tau laikas patylėti, nes išvysi paskutinius savanorius fotkinti ir dalintis. O gal toks tavo tikslas ? Tada liksi vienas, ir lauksi maldavimų iš užpakalio bučiavimų, kad ką nors įdėtum ?
Ne apie narkotikus tie domenai, pavadinimai ir kt. Kas tau žmogeli nepatinka ?
Sudėk tas nuotraukas čia, tiesiogiai, kaip visi ir viskas - visi žiūrės ir dėkos už gražias nuotraukas. Kame bėdos?
Comment
-
Sveiki,
gaivinu tema ir prisistatau.
Esu kaunietis. Mano hobiai yra fotografija/video is dangaus ir www.urbanexplorer.lt
Stai pora Pazaislio vienuolyno nuotrauku ir video:
https://www.youtube.com/watch?v=JPXebr69ww4Paskutinis taisė UrbanExplorer.lt; 2014.04.12, 23:51.
Comment
Comment