Kolkas dar tik puse darbo , linkiu surasti kaip geriau igivendinti sia ideja !
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas iš paukščio skrydžio
Collapse
X
-
Labai gera mintis. Girdejau, kad plinta Kite Aerial Photography megeju ratas. Ju idejos panasios, tik jie naudoja aitvarus. Jeigu surasi buda, kaip kovoti su vibracijomis, tavo galimybes bus zymiai platesnes uz ju
http://scotthaefner.com/kap/
Gal rasi naudingos informacijos.
S_P
Comment
-
Parašė MantazPuiki mintis, tik turbūt čia būtų apsimokiau fotografuoti dieną, kai nėra išlaikymo problemos. Beje, kaip parenki kampą ir nuspaudi mygtuką?
Kampa pasirenku pasukdamas modeli ten kur reikia. Aukstyn zemyn fotikas po kol kas nevaldomas.
Shutteri nuspaudziu mygtuku ant pulto. O visa darba atlieka daigciukas, vadinamas servo mechanizmu, kuris pritvirtintas prie fotiko. Vakare idesiu foto, kaip ten viskas atrodo.
Comment
-
Parašė KestasGal reiktų FLIR-ą pasiskolint iš tam tikros firmos?
Kiek žinau yra kolega/konkurentas Antanas nuo Trakų, filmuoja iš oro, daugiausia vestuvininkus. Turi visą savo konstrukcijos lėktuvėlių seriją (kai kurių mostas iki 6m).
Be to, bando ir dar vienas kolega iš Lampėdžių, turbūt pažįsti?
Antana is traku zinau, tik jis kaip suprantu jei ir uzsiima tuom reikalu, tai biski kitokiu kampu - jis skraido lektuvais, be to jo finansavimas yra kur kas didesnis nei mano...
Kolega is Lampedziu jei kazkuom panasiu ir uzsiiminejo, tai labai seniai (3-4 metai atgal).. Dabar jis tuo tikrai neuzsiima....
Comment
-
Taigi, reikalai po truputi juda pirmyn - truputi perdaryta konstrukcija, pakeistas fotoaparatas (is Panasonic LS1 i Canon A60). Islaikymas prioritetas>1/1000 arba 1/1250.... Rezultatai, bent jau mano, fotografo lamerio akimis, geresni, nei pries tai. Taigi, Nemuno sala, salia akropolio statybos:
Ar gerai mane matot?
Makxima (maciau kazkda taip parasyta ant mikrobo)
Tiltai:
Zaliasis miestas - Kaunas:
Kylam auksciau:
Kauno grudai:
Dar pafilmavau video su fotoaparatu - idesiu veliau...
Kaip sako rusai - "paslo gavno pa trubam" - konstrukcija pagal rezultatus toliau tobulinama, siekiam geresnes kokybes....Paskutinis taisė goolfietis; 2006.06.24, 21:34.
Comment
Comment