Ankstyvas rytas Kalnieciu parke:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kaunas iš paukščio skrydžio
Collapse
X
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąKokia ten megstamiausia jaunimo vieta? Aciu!
Comment
-
Parašė goolfietis Rodyti pranešimąVienintelis Kaune Mcdonaldas kartu su Statoilo kolonele...
Comment
-
Parašė goolfietis Rodyti pranešimąMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąDėkui už naujus kadrus Kokiame aukštyje pakibęs apratas paskutinėje fotografijoje? Atrodo išties labai aukštai. Ir prie to pačio, koks ribinis šio įtaiso pakilimo aukštis?
Kadangi neturiu objektyviu priemoniu aukscio fiksavimui - sakyciau kad ten yra kokie 50-60m. Tikrai ne daugiau. Praeita savaite fotografavau moletu apylinkese - tai buvau prikabines savo delninuka su GPS - parode, kad buvau pakiles i 69m auksty.
Aparatui ne riba ir 300 ir 500m. Riba yra zmogaus akys - manau 100-150m yra maks aukstis tokio dydzio modeliui. Ir tai tokiuose auksciuose modeli stabilizuoja elektronika - zmogui nera sansu iziureti jo padeti erveje.
Comment
-
Parašė jRamke Rodyti pranešimąpuikios Tavo nuotraukos, o ir sumanymas unikalus.
Siūlyčiau pagal galimybes paskraidyti virš tokių vietų mieste, kurios artimiausiu laiku labai pasikeis arba tiesiog neliks.פוניקולאַר
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąDešiniau truputi, kur statybų katlavanas už tvoros..
Comment
-
Parašė goolfietis Rodyti pranešimąVakar jau beveik saulei nusileidus sugalvojau dar pabandyti perdaryta fotoaprato pakabinima - iki siol labai daug kadru gaudavosi 4-5 laipsniais pakrype i sona (sraigtasparnio igimta savybe).
Dabar zymiai daugiau kadru gaunasi +- horizontaliu horizontu. Deja sviesos jau buvo mazoka, todel nesigavo labai grazu...
Viena is megstamiausiu jaunimo susirinkimo vietu Kaune:
Comment
-
Nauja porcija nuotraukų kitu kampu.
Kauno LEZ:
Savo skraidymams dažniausiai naudojame pievą už Ramučių - ten niekam nemaišom, ir mum niekas nemaišo.
Kiekvieną vakarą ten matosi besileidžiantys Ryanair lėktuvai.
Šiandien pabandžiau pakilti virš krūmų ir nufotografuoti Karmėlavos oro uostą. Tolokai jis nuo mūsų pievos, bet vistiek bokštas matosi
O čia mano skrydžio gaublys - raudonas taškelis - goolfietis, mėlynas taškelis - modelis su fotoaparatu.
Comment
Comment