Pasikartosiu, kad tai tikrai nevykęs kadras. Iš tos vietos yra kur kas ispudingesnių vaizdu. Kaip labai dažnai būna kaip tik reikalingiausiu momentu "nusibaigę" fotoaparato baterijos . Reiks sugrįžti ir padaryti geresnių nuotraukų
Pasikartosiu, kad tai tikrai nevykęs kadras. Iš tos vietos yra kur kas ispudingesnių vaizdu. Kaip labai dažnai būna kaip tik reikalingiausiu momentu "nusibaigę" fotoaparato baterijos . Reiks sugrįžti ir padaryti geresnių nuotraukų
Na kolkas tik viena nuotraukia is sitos vietos maciau, todel negaliu teigti kad tai nevykes kadras xe xe xe lauksiu nekantraudamas kitu nuotrauku.
Tikiuosi, kad ši tema ir mano šiaulietiškos nuotraukos nelabai įgriso. Dėlto tęsiu ją :
Oras šiandien buvo tiesiog pasakiškas ir labai pavasariškas dėlto pasiemiau ir fotoaparata traukdamas liaudiškai sakant tiesiai per aplinkui, per miesta su reikalais:
Nors visur tirpstantis ledas ir sniegas, bet pakankamai šiltas oras :
Šiaulių geležinkelio stotis:
Vaizdas nuo pėščiųjų viaduko link Pietinio rajono:
Kadras nuo pėščiųjų viaduko link geležinkelio stoties pastato:
Geležinkelio stoties pastatas:
Pėsčiųjų viadukas per geležinkelio bėgius. Einant juo tego girdėti kaip tu darbininkai aptarinėjo jo rekonstrukcija, kadangi pats viadukas yra košmariškoje būsenoje. Tikiuosi ji renovuoti sugebės kuo greičiau:
Prieš pat geležinkelio stoti stukso raudona bažnytėlė. Pavadinimo deja nežinau, nesu labai apsišvietęs:
Einant Dubijos gatve:
Einant Ežero gatve:
Mano tikslas :
Einant atgal link centro, per vidinius kiemus :
Centras:
Bulvaras, Bulvoro amfiteatras ir centrinė miesto dalis:
Vaizdas į Šiaulių universiteto Gamtos mokslų fakultetą:
Vaizdas link geležinkelio stoties (atsimenat raudonaja bažnytėlę ? ) :
Bulvaras ir Šiaulių viešbutis:
Apleistas (greičiausiai koks nors ex gamykla) pastatas Rudės gatvėje. Vienintelis toks apleistas pastatas šioje gatvėje, kaip tuo metu kiti pastatai renovuoti ir visai neblogai atrodantis. Tikėkimės ateis ir šio laikas :
..ir pabaigai . Nepamirškite, kad Šiauliai tai studentų miestas :
Man visai patoko tavo nuotraukos. Nesuprantu, kodėl tu jas taip prastai vertini. Nors aš Šiauliuose nesu buvęs maždaug 15-20 metų, tačiau buvo labai malonu pamatyti senus vaizdus sėkmės tau. Ir dėk drasiai savo foto.
Comment