Dažnai būnu pajūryje, tačiau į KLP retai užsuku. Per Vėlines pavyko neskubėti ir net užsiropšti ant molo - gera ten nuotaika, apsigyvenčiau jei galėčiau ir stebėčiau laivus...
Super miestas. Nedažnai pasitaiko būti, bet pažiūrėjus visas foto kilo noras pabūti Klaipėdoje normaliai bent kokią savaitę. Labai norėčiau vasarą šį savo sumanymą įvykdyti. Tai miestas, kuriam neįmanoma būti abejingam Man asmeniškai, Klaipėda yra 2 vietoje Lietuvoje po Vilniaus, ir nustebau pamatęs šioje temoje daugiau tokių pat pasisakymų... Skaitom vieni kitų mintis
Jep, pritariu. Man irgi kažkaip net gėda, kad nepažįstu Klaipėdos. Blin, reikės bent į futbolą vasarą nuvažiuot kai "Atlantas" - "Ekranas" žais ir pasilikt ilgesniam laikui, bent pernakvot. Vo, sugalvojau, tobulas planas - šeštadienį į traukinuką, pasitūsinu Klaipėdoj, kokiam viešbutuke pernakvoju, sekmadienį į futbolą, tada į traukinuką ir atgal į Vilnių Yra norinčių prisijungt?
Reikia tik, kad futbolo ir traukinių laikas nesikirstų, tada viskas super gaunasi.
Jep, pritariu. Man irgi kažkaip net gėda, kad nepažįstu Klaipėdos. Blin, reikės bent į futbolą vasarą nuvažiuot kai "Atlantas" - "Ekranas" žais ir pasilikt ilgesniam laikui, bent pernakvot. Vo, sugalvojau, tobulas planas - šeštadienį į traukinuką, pasitūsinu Klaipėdoj, kokiam viešbutuke pernakvoju, sekmadienį į futbolą, tada į traukinuką ir atgal į Vilnių Yra norinčių prisijungt?
Reikia tik, kad futbolo ir traukinių laikas nesikirstų, tada viskas super gaunasi.
pats mylimiausias miestas pasaulyje viliuosi ten sugrįžti kadanors gyventi
Panorama nuo piliavietės praeitą vasarą:
Mėgstamiausi mano sandėliai
firminės plytos pačios gražiausios
Pasukamas tiltelis:
vienas iš laivų statyklos senųjų įrenginių:
Garsieji Kurpiai ))
Puikiai paslėpta signalizacija:
Buvusių linų svarstyklių vieta:
Anikė:
Berniukas:
Fragmentas pastato:
Kaminkrėtys:
Ir pati mėgstamiausia ir mylimiausia nuotrauka (tame laive tekdavo pietaut kas savaitę..et)
Comment