Kadangi gywenu nuo sio pastato 50m atstumu, tai i ji esu atsiziurejes, duodu 8, nes sita pastata grynai galima pawadinti broku kiek girdejau jis i metus gali paswirti po kazkiek mm ar cm, nes dabar jis yra siek tiek paswires, siaip jis turejo buti zymiai aukstesnis, bet jiems pradejo griuti ar smigti, tai jie sumazino auksti, ir gaila jauno statybininko kuris nukrito berots is 5 ar 6 aukto kai state si nama...Vis del to pirmas klp tokio pobudzio pastatas, vakare graziai apswiecia sonus, bet priekyje tuose balkuonose yra lempos kurios swiecia i wirsu, ir per widuri pora yra perdegusiu, tai atrodo nekaip, ir niekas ju nekeicia...Bus dar ciudu su siuo patatu (mano nuomone 8/10
visur su kokybe yra sunku. turiu omeny, kad naudojamos pigios medziagos, o kas del pastarojo pastato, tai man rods cia greiciausiai bus projektavimo "brokas".
teisingai pastebeta, medziagos gal ir pigios naudotos, bet didziausia klaida tai yra projektavimo brokas. Baisu net buvo ziureti.
Tiesa buvau minejas, kad ten pardavineja du butus, tai 13 aukste jau pardave neseniai. O zemesniame aukste dar tebera, bet jo kaina pakilo 30000 litu.
Kame reikalas?
Comment