Grazios nuotraukos, tikrai kazkas galetu papaisyti ant ju virsaus (turiu omeny parodyti vystomu/busimu projektu vietas).
aaa is kur tu zinai ??? norejau pats prisipazint... cia mamo pats seniausias nick'as. Prasyciau pagarbos truputi kodel mano nick'ai rasomi is mazuju raidziu ? Mane demaskavo... bet nejaugi as buvau blogas, nejau ? Friends ?
aaa is kur tu zinai ??? norejau pats prisipazint... cia mamo pats seniausias nick'as. Prasyciau pagarbos truputi kodel mano nick'ai rasomi is mazuju raidziu ? Mane demaskavo... bet nejaugi as buvau blogas, nejau ? Friends ?
Tad reikėjo taip iš kart sakyt, o nuo šiol būsi vėl Edgaex. Gal dar yra kitų nežinomų tavo klonų?
aciu uz nuotraukas. butu neblogai, jei ir prierasus kas nors pridetu. is kur tulam lietuviui zinoti, kas ten netoli "vartu" toks juodas gardas ant papludymio? beje, smiltynej kas ten per pastatas,tas kitas apvalus?
1. Akropolis. Del ploto kur plesis tai spejau.
2. Hanner plotas prekybos centrui.
3. Busimosios Klaipedos arenos plotas apytiksliai.
4. Elektromarkt primityvus dangoraiziai. Tiksliai nezinau kiek ju bus ir kokie...
5. Hanner nori statyt 16a. gyvenamaji, savivaldybe kolkas neleidzia. Kazkas su zeme neisspesta...
6. LEZ
7. VP priklausantys turejusios but sporto arenos griauciai. KA su jais darys kolkas neaisku...
Comment