Jei daugiau spėjimų nėra, tai "netempsiu gumos".
Ši pralaida yra čia: http://wikimapia.org/#lat=54.8801496...&z=19&l=24&m=b
Graži vieta, aplankykite.
Taip pat kiekvieną pavasarį organizuojamos talkos, nes žmonės čia mėgsta palikti savo perteklinius daiktus...
Na štai, kadangi nieks nededa, tai įdėsiu aš.
Šita vieta kiekvienam kauniečiui, ar ne kauniečiui yra žinoma. Aš šią nuotrauką iškirpau iš labaai didelės panoramos. Iškirpau taip, kad Jums būtų sunkiau atspėti, nes ši vieta,kaip ir ankščiau minėjau, yra visiems žinoma
Kokio dar čia Petro ir Povilo arkikatedra... Dabar ji vadinasi kitaip... Ir beje šios užduoties uždavinys yra: pasakyti kur yra ir pasakyt šio dabartinį ir tikslų soboro pavadinimą.
Kokio dar čia Petro ir Povilo arkikatedra... Dabar ji vadinasi kitaip... Ir beje šios užduoties uždavinys yra: pasakyti kur yra ir pasakyt šio dabartinį ir tikslų soboro pavadinimą. Man jūs čia esat keisti...
Klausimas neaiškus ir net nekorektiškas.
Tuomet, gerbiamasis, galima užduoti keleta klausimėlių?
1. Nuo kada rusų..?
2. Kas pirmasis pasakė "arkikatedra"?
3. Ką reiškia "jūs čia esat keisti..." ?
Jis vadinamas:
Citata iš lt.wikipedija.org/wiki/soboras/ :
Soboras (rus. собор) – svarbiausia stačiatikų cerkvė, katedra.
Statomas dažniausiai miesto centre. Dideli puošnūs soborai būdingi Bizantijos, senajai Rusijos architektūrai.
Kauno soboru vadinama Kauno Šv. arkangelo Mykolo (Įgulos) bažnyčia, priklausanti katalikų bažnyčiai.
Apie Įgulos bažnyčią forume jau buvo rašyta. Ir ne vieną kartą (su statybų metais, kada kokiai bendruomenei priklausė, kaip keitėsi pavadinimai ir t.t.).
"Googlėj" informacijos apie šį pastatą irgi apstu. Net adresas yra
Comment