Parašė Karolis
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Skrajutininkės
Collapse
X
-
-
Parašė KarolisKodel dalis fotomeninku nevertina skaitmeniniu fotoaparatu? Todel, kad ju suteikiamos funkcijos gali padaryti netikroviska vaizda, ir jiems uztenka juostinio fotoaparoto, nors daugeliu atveju siais laikais juostinis yra labai nepatogus.
Comment
-
Pilnai pritariu El_Greco . Ypač nesuprantami tokie pranešimai :
Parašė KarolisNa isties labai taiklus ir i tema vaizdas. Na kadangi visada pries audra buna savotiska ramybe, o nuotrauka naturali, tai 10/10.
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė El_GrecoAs nesuprantu ko cia visi pries photoshopa nusistate yra (naudot nemoka greiciausiai)?Kol nebuvo digital photography visi fotografai apdorodavo savo nuotraukas 'dark room'e - taip taip profai irgi.Photoshopas yra skaitmeninis dark roomas.Nera nieko blogo jei zmogus naudoja photoshopa.Aisq yra tam tikros ribos.Man asmeniskai gaila tu kurie nenaudoja photoshopo.Ir jie dar mano kad yra profai jiems nereikia jokiu photoshopu ir blablabla.Lietuva jau . Bet dar .
Comment
-
Parašė EžiukasIdomu kokiais būdais Karoli tu nustatiai, kad Vytauto nuotrauka yra "natūrali", neskaitant, kad jinai padaryta su skaitmeniniu fotoaparatu. Jinai taip pat sėkmingai gali būti apdorota su Photoshop'u ir nemanau, kad tu atskirtum apdorotą ir neapdorotą (žinoma jeigu nėra persistengiama su redagavimu).Lietuva jau . Bet dar .
Comment
-
Parašė KarolisNea as nenusistates pries Photoshop. Ir naudoju ji arba kita programa, tiesa ne gamtos ar miesto nuotraukoms, o daugiausia toms, kur pavaizduoti zmones ar gyvunai. Na aisku iki tos ribos, kad nesuprastume, jog ji apdorotaMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazKuo čia iš vis dėtas tas apdorojimas?
Manau diskusija jau pernelyg placiai issipletojo, tad dar kart siulau ,nes kitaip gali testis iki begalybes. As nuotraukai skyriau 5/10, ir paaiskinau kodel, juk negaliu duot 9/10 jei iki to mano nuomone truksta? Kaip ir tu mano nuotraukai davei 2/10, juk man tai irgi atrodo nepelnyta. tad uzteks kariaut.Lietuva jau . Bet dar .
Comment
Comment