Va va Kainas ir man labai norėtųsi pamatyti, bent apytiksles, kad žinočiau ar eit tiesiai į airbaltic ir rezervuotis bilietus liepai.. ar dar laukt pirmadienio (tada lyg oficialiai paskelbs)
Ar kas nors gali paaiskinti, kodel FlyLAL puslapyje neimanoma uzsisakyti skrydzio Birzelio menesiui (rodoma, kad skrydziu nera)... netgi pabandzius ieskoti skrydzio Blandzio men., rodoma tas pats... nesuprantu tokiu triuku
Johnai, siūlau pirkti bilietus per bilietai.lt arba www.bpc.lt (pastarasis ir pigiau ir patogiau bent man). Yra birželio mėnesio bilietai su flyLAL, viso labo 100 eurų į abu galus
Rezervavimo sistemoje agenturoms jau yra idetas naujas rytinis reisas i Londona (Stansteda)
TE 458 VNO-STN, skrydziai pirmadieniais, antradieniais, treciadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais.
Ketvirtadienio ir sestadienio skrydziai bus vykdomi per Palanga, taciau siomis dienomis dar nera tvarkarascio Vilnius-Palanga-Londonas. Kazkodel skelbia tik atgalini TE 659 Londonas-Palanga-Vilnius, ketvirtadieniais ir sestadieniais.
Na, Liutai, kažką tikrai supaniojai. Na ne jau jie koncentruosis tiktai į orlaivių remonto ir personalo rengimo verslą? Abejoju...
Sanitex'as yra vienas iš rimčiausių finansinių investuotojų Lietuvoje, tiesiogiai ar netiesigiai investavęs į daug ką nesusijusio su savo tiesiogine veikla pradedant šaldytuvų gamyba baigiant kelių tiesimu. Net jei nupirktų visą flalailą, tikrai vien dantų pastos skraidint lėktuvais nepradėtų
Mano supratimu, FlyLAL'as zinojo apie paliktus keliaivius, todel turejo suieskoti skrydzius ne po dvieju dienu, o ta pacia diena, kitomis aviakompanijomis. Butu atsieje nepigiai, taciau susigrazinti prarastus keleivius, jiems kainuos DAUG kartu brangiau nei bilietai atgal...
/\ Lakunam priekaistu ir negali buti. Ju pareiga- skrydzio bei keleiviu saugumas. Sutinku, kad viskas taip susikloste del CDG, taciau, su keleiviais FlyLAL'as susisieke (Kaip supratau) ir pranese, kad gali gristi namo tik uz 2 dienu... FlyLAL'o pareiga yra rupintis keleiviais. Jie galejo nupirkti bilietus, o veliau kovoti su CDG, del kompensaciju.
Comment