Parašė Ciurlionis
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[SQQ] Šiaulių oro uostas
Collapse
X
-
Parašė Torkas Rodyti pranešimąVat man irgi įdomu prie ko. Bet šita kompanija dirba su valdiškais projektais ten, o ten valdiški projektai ir valdiški pinigai neatsiejami nuo politikos. Nepaisant visų paskutiniųjų grimasų, AVSG ten dirba išimtinai sėkmingai.
Comment
-
Parašė nesekasi Rodyti pranešimąTaip.
Comment
-
Parašė nesekasi Rodyti pranešimąTaip, nes saugumas svarbiau už finansinę naudą.
Comment
-
Parašė nesekasi Rodyti pranešimąVSD sako, kad gali.
Comment
-
Parašė nesekasi Rodyti pranešimą.
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNesako, čia tik politiniai sprendimai, sankcijos ir visa kita, saugumas čia nei prie ko.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai aš žinau šią istoriją, pagal tavo pranešimą, kad tik dėl to liūdėt turėtų supratau, kad dėl mano minėtų investicijų liūdėti neturėtų. Pasidomėjau kodėlAviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė nesekasi Rodyti pranešimąO tai jūs pažymą matėt, žinot, ką ten sako?
Anyhow, siūlot sankcijų nesilaikyt, nes ekonominė nauda būtų?Paskutinis taisė Lettered; 2015.01.23, 02:09.
Comment
-
Parašė nesekasi Rodyti pranešimąO tai jūs pažymą matėt, žinot, ką ten sako?
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKitas klausimas, ar lėktuvų angaras ir pilotų mokykla gali tą saugumą tiesiogiai mažinti.Parašė nesekasi Rodyti pranešimąVSD sako, kad gali.
Ir kitas dalykas - jei ši įmonė kelia saugumo problemas, kodėl ji puikiausiai veikia ir dar naujus darbuotojus vis priiminėja
Klausimas daugiau retorinis.
Comment
-
Parašė nesekasi Rodyti pranešimąAnyhow, siūlot sankcijų nesilaikyt, nes ekonominė nauda būtų?
Comment
-
Parašė nesekasi Rodyti pranešimąTai kodėl Lett nežinodamas teigia, kad nesako nieko apie saugumą?
Ar sakai - Šiauliuose kels grėsmę saugumui, bet Vilniuje dirbti jokių problemų?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąGalbūt daro prielaidą pagal tai, kad Avia solutions kuo puikiausiai dirba Lietuvoje. Jei keltų saugumo problemas kažkas bruzdėtų tuo klausimu.
Comment
-
Visa esmė SQQ yra NATO bazė, kol ji ten bus niekas per didelės veiklos, ten nevystys, ypač iš kitų šalių, kurios nėra NATO ar jos partnėrės.Paskutinis taisė Ciurlionis; 2015.01.23, 03:29.Aviate, navigate, communicate
Comment
Comment