Buvo planuojamos kelionės į Turkiją iš SQQ(Šiaulių oro uosto) buvo išleista arba planuojama išleisti nemaža suma lėktuvų papuošimui, miesto simbolika, įdomiausia, kad sutartis buvo pasirašyta su bendrove, kuri bankrotavo po poros mėnesių. Ko pasekoje šiauliečiai liko be skrydžių.
Tai aš žinau šią istoriją, pagal tavo pranešimą, kad tik dėl to liūdėt turėtų supratau, kad dėl mano minėtų investicijų liūdėti neturėtų. Pasidomėjau kodėl
Vat man irgi įdomu prie ko. Bet šita kompanija dirba su valdiškais projektais ten, o ten valdiški projektai ir valdiški pinigai neatsiejami nuo politikos. Nepaisant visų paskutiniųjų grimasų, AVSG ten dirba išimtinai sėkmingai.
Tai niekas ir nesako, kad ši įmonė nedirba pilkojoje zonoje Rusijoje, ten tokios žaidimo taisyklės. Tačiau ar dėl to verta atsisakyt investicijų į merdintį oro uostą Lietuvoje?
Visų pirmą saugumą reikia iš kažko finansuoti, be finansų nebus ir jokio saugumo. Kitas klausimas, ar lėktuvų angaras ir pilotų mokykla gali tą saugumą tiesiogiai mažinti.
Atsakymą gavo, kad įmonė vystydama projektus Rusijoje bendrdarbiauja su Rusijos prezidento aplinka, o ne, kad projektas darytų įtaką Lietuvos saugumui. Kaip sakė lettered:
Tai aš žinau šią istoriją, pagal tavo pranešimą, kad tik dėl to liūdėt turėtų supratau, kad dėl mano minėtų investicijų liūdėti neturėtų. Pasidomėjau kodėl
Nes manau, kad tai vienintelė reali investicja, kuri galėjo aplankyti SQQ, nes visa kita buvo daugiau kalbose, nei realybėje. Ir gaila, vietinių, kurie nusivylė aviaturzimu ir nebandys jo ateinančius 15m.
Anyhow, siūlot sankcijų nesilaikyt, nes ekonominė nauda būtų?
Jūs taip pat neskaitėt, tad nereiktų be reikalo kalbėti apie saugumą, o Avia Solutions Group jokios sankcijos nepaskelbtos, Vilniuje ir kituose ES miestuose sėkmingai dirba, niekas nesaugus dėl to nepasijautė, galėtų tą patį daryti ir Šiauliuose...
Ir tam pagrįsti pateikei tik straipsnio citatą, kuri to nė pro kur nesako.
Ir kitas dalykas - jei ši įmonė kelia saugumo problemas, kodėl ji puikiausiai veikia ir dar naujus darbuotojus vis priiminėja
Klausimas daugiau retorinis.
Tai kodėl Lett nežinodamas teigia, kad nesako nieko apie saugumą?
Galbūt daro prielaidą pagal tai, kad Avia solutions kuo puikiausiai dirba Lietuvoje. Jei keltų saugumo problemas kažkas bruzdėtų tuo klausimu.
Ar sakai - Šiauliuose kels grėsmę saugumui, bet Vilniuje dirbti jokių problemų?
Nu dirbt tai dirba, bet turbūt yra suprantamas noras neprileist prie strateginio objekto, ypač žinant, kad buvo verbuojami tarnybų žmonės, kad šnipinėtų ir teiktų duomenis būtent apie Zoknių bazę.
Comment