Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VNO] Tarptautinis Vilniaus oro uostas

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Mano patirtis visiškai skiriasi nuo baltic patirties. Teko daug kartų skristi į/iš Vilniaus aerouosto ir, berods, keturis kartus į/iš Kauno. Kaune nelabai turėjau prie ko prikibti - aerouostas niekuo nesiskiria nuo europietiškų low-cost aerouostų kaip Hahn ar Beauvais. Darbuotojai visada buvo draugiški. Net pasų kontrolėje žmonės šypsojosi. Viena kartą toje pačioje pasų kontrolėje su vienu iš darbuotojų teko draugiškai pasikalbėti apie gyvenimo užsienyje ypatumus. Mano lagamine netyčia atrado neleistinų daiktų, tai gražiai atsiprašė ir paaiškino taisykles.
    Vilniuje, tuo tarpu, darbuotojai dažniausiai buvo labai pikti ir nedraugiški. Vieną kartą net grasinau paduoti aerouostą į teismą, kai mano lagaminą, pilną brangių suvenyrų, kažkoks imbecilas numetė iš kelių metrų aukščio ant konvėjerio. Gerai, kad niekas nesudužo, nes būčiau taip ir padaręs. Kitą kartą man su draugu teko truputį vėluoti, tai persiraukus moteriškė su nacių uniforma pradėjo šaukt ant mūsų ir klaust ar mes "nebenorime skristi".
    Karmėlava apskritai yra gana kietas dalykas - tokių pigių mini aerouostų yra visoje Europoje ir jie iš tikrųjų yra naudingi visai šaliai. Vilniaus aerouostas, tuo tarpu, yra kažkoks nesusipratimas. Tai kažkoks apgriuvęs, sovietinis pastatas, valdomas korumpuotų, sovietinių žmonių, bet bandantis būti ES šalies aerouostu, kas jam akivaizdžiai nesigauna. Belieka tik tikėtis, kad tai greitai pasikeis.
    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

    Comment


      Parašė blitz Rodyti pranešimą
      Vilniuje, tuo tarpu, darbuotojai dažniausiai buvo labai pikti ir nedraugiški. Vieną kartą net grasinau paduoti aerouostą į teismą, kai mano lagaminą, pilną brangių suvenyrų, kažkoks imbecilas numetė iš kelių metrų aukščio ant konvėjerio. Gerai, kad niekas nesudužo, nes būčiau taip ir padaręs. Kitą kartą man su draugu teko truputį vėluoti, tai persiraukus moteriškė su nacių uniforma pradėjo šaukt ant mūsų ir klaust ar mes "nebenorime skristi".
      1. Brangus ir duztantys daiktai yra draudziami registruotame bagaze....prasom pasiskaityti savo biliete
      2. Truputi veluoti....aha....o jus gal noresite ir turputi bauda sumoketi uz lektuvo velavima atvykimo oro uoste beigi pirkti naujus bilietus keleiviams kurie del jusu trupucio praleido savo jungiamaji skrydi???

      hehehe...nemanau kad noresit
      :eina:

      Comment


        Vartus atvėrė antrasis „flyLAL Technics“ lėktuvų angarasTarptautiniame Vilniaus oro uoste baigtas statyti vienas moderniausių lėktuvų techninio aptarnavimo angarų buvusiose Sovietinio bloko šalyse ir visoje Rytų Europoje. Techninės lėktuvų priežiūros bendrovės „flyLAL Technics“ angaras, kurio statyba bei įrenginiai kainavo 25 mln. litų, aptarnaus tiek Rytų, tiek Vakarų šalių aviakompanijų orlaivius.



        „Džiaugiamės galėdami savo klientams pasiūlyti ne tik dar kokybiškesnes paslaugas, bet ir patenkinti sparčiai augantį mūsų paslaugų poreikį. Užsakymų šiuo metu jau turim iki 2009 m., – teigia UAB „flyLAL Technics“ direktorius Andrej Belotelov. – Naujasis angaras suteiks galimybę vienu metu aptarnauti žymiai daugiau orlaivių nei iki šiol“.

        Daugiau kaip 5 tūkst. kvadratinių metrų angare, savo dydžiu prilygstančiame futbolo aikštei, vienu metu galės būti remontuojami du bet kurio tipo Boeing 737 (įskaitant Boeing 737-900 su aerodinaminiais sparnų prailgintuvais) ir Airbus 320 šeimai priskiriami orlaiviai. Čia bus atliekama techninė orlaivių priežiūra iki kapitalinio remonto darbų, variklių, važiuoklių ir kitų komponentų keitimas.

        Anot Andrejaus Belotelovo, „flyLal Technics“ parduodamos paslaugos patrauklios tiek Rytų, tiek Vakarų šalių aviakompanijoms, nes vienos darbo valandos kaina, palyginti su konkurentais, yra žema, darbuotojai laisvai bendrauja su užsakovais ir anglų, ir rusų kalbomis, darbai atliekami greitai, o kokybė atitinka visus Europos Sąjungos standartus. Augantį klientų potencialią sąlygoja ir puiki Lietuvos geografinė padėtis – Centrinėje Europoje lėktuvų perskridimo į Vilnių išlaidos yra minimalios. Be to, Lietuvos narystė Europos Sąjungoje supaprastino muitinės procedūras, todėl atsarginės dalys „flyLal Technics“ pristatomos labai greitai.

        „Siekiame tapti vienu iš pagrindinių lėktuvų techninės priežiūros centrų buvusiose Sovietinio bloko šalyse ir visoje Rytų Europoje“, – sako Andrej Belotelov. Iki šiol bendrovė turėjo vieną – beveik 2,6 tūkst. kvadratinių metrų angarą, galėjusį aptarnauti tik Boeing tipo lėktuvus. Pastačius antrąjį lėktuvų angarą, kitąmet bendrovė „flyLAL Technics“ tikisi gauti apie 80 mln. litų pajamų.

        „flyLal Technics“ paslaugomis naudojasi tokios oro bendrovės, kaip „airBaltic“ (Latvija), „Transaero“ (Rusija), „Aeroflot Don“ (Rusija), „KD Avia“ (Rusija), „Rosija“ (Rusija), „Happag Lloyd“ (Vokietija) ir kitos.

        info: www.kelias.net

        Comment


          Jei užsakymai ne problema ir viskas taip gerai, tai galėtų dar keletą tokių angarų pastatyt tada tikrai taptų svarbiausiu centru Rytų Europoje.

          Comment


            Parašė Rimas_OK Rodyti pranešimą
            Jei užsakymai ne problema ir viskas taip gerai, tai galėtų dar keletą tokių angarų pastatyt tada tikrai taptų svarbiausiu centru Rytų Europoje.
            Neretai darbuotojų stygius riboja tokią didelę plėtrą.

            Comment


              šiaip tai nereikia čia pasakų, apie piktus ir niūrius žmones vienam ar kitam oro uoste. pačiam teko patirti smagumų tiek vienam tiek kitam oro uoste, bet smagiausias visgi šis: perėjus pasų kontrolę ir laukiant lagaminų prie konvejerio, kažkaip užspaudė reikalas... atsargiai paklausiau muitininkės, ar nėra kartais tualeto šioje zonoje? sako buvo prieš pasų kontrolę... Atsakiau, jog nemačiau, bet labai reikia (), sakau gal visgi ir čia koks netyčia yra? Tada: piktas žvilgsnis, nužvelgiantis mane nuo kojų iki galvos, ir žodžiai: "Reikėjo savo amerikoj nusišikt geriau jau"... Smagiai nuteikia tik grįžus į gimtąją šalį...

              Comment


                vakar perskaiciau, kai orouostai specialiai daro ilgesni kelia nuo lektuvo iki lagaminu karuseles, nes tada zmones ilgiau uztrunka keliaudami iki ju, ir tenka trumpiau laukti. Gal tas vilniaus ausktyn-zemyn pasivaiksciojimas nera tokia debiliska ideja?
                Paskutinis taisė TheNewYork_er; 2007.12.13, 01:46.

                Comment


                  saunu kad baige statyti naujaji terminala. imeskite kas nors vidaus foto, kur paprastai negaletum prieiti niekur neskrendant. kiek maciau fotkiu tai atrodo pakankamai neblogai najasis tvou terminalas

                  Comment


                    viskas labai paprasta: kaip šauksi taip ir atsilieps.
                    mano praktikoje yra prilaikytas lėktuvas (tiesiog kolega truputi vėlavo ir gražiai paprašius buvo truputi lukterta), ir jokių kompensacijų nereikėjo, ir šypsenos tiek mano, tiek uniformuotosios. todėl nebūkit pikti ir bus mažiau konfliktų.

                    P.S. tiesa, vėliau viena iš uniformuotojų užsiminė, kad lėktuvas užlaikomas dėl kitų priežasčių, o mano prašymas tiesiog laimingas sutapimas.
                    Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

                    Comment


                      zmones, rasykit naujienu kuo daugiau apie si oro uosta, imeskit fotkiu. nes jau sis psl ziuriu apmire

                      Comment


                        Tai nėr kokių naujienų rašyt, kai nieks naujo nevyksta. Foto iš išorės yra, o iš vidaus nemanau, kad daug kas turi galimybę padaryt

                        Comment


                          Lapkricio penkioliktosios nuotraukos.

                          Svieslente jau naujajame terminale



                          Ta pati naujojo terminalo patalpa tik vaizdas apsisukus



                          Kazkaip ispudis ne ypac dziugus is to naujojo terminalo, naujos parduotuves neveikia, su rankovem irgi zaidzia per ilgai.
                          Personalas be jokio pagrindo, man padarius pastaba, jog "nevalia kuprines iskartyt ir po to skubint rinkt smutkes", isreiske pasiulyma del apsisprendimo galbut visgi neskrist
                          Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

                          Comment


                            aciu uz foto, praetor
                            o tai su autobusu veze iki lektuvo?
                            Paskutinis taisė Kazimieras; 2007.12.17, 21:05.

                            Comment


                              Jo, su autobusu. Dabar jau lygtais sutvarke yra tas rankoves, nes oro uosto direktorius skambiais lozungais, kaip kad dera tikram nomenklaturscikui, kalbejo apie i pabaiga einancius nuo jo valios nepriklausancius patikrinimus, atestacijas visokias ir ES standartus.
                              Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

                              Comment


                                Nežinau ką jie ten sutvarkė, nes jos visdar nenaudojamos - praeita savaite išvykstant ir vakar grįžus, visdar vežiojo tais, pasenusiais autobusais.

                                Comment


                                  Lietuvos ir vilniaus geda tas ivanauskas, galetu ir pakeisti kuomnors kitu...... nors siaip dziugu kad nors kanors daro

                                  Comment


                                    http://www.delfi.lt/news/economy/aut...hp?id=15357378

                                    Comment


                                      aciu uz naujienas

                                      Comment


                                        Parašė John
                                        O ufonautai ar nestabdo atidarymo? Tai tiesiog puikus blogos VNO vadybos pavyzdys...
                                        Kas keisčiausia, tai oro uosto administracija už neigiamus dalykus niekad neatsako (galbūt tai paaiškina vadovybės ilgaamžiškumą).
                                        Šiuo atveju atviru tekstu kaltinami ispanai. Tikriausiai Ispanija yra bananų šalis, kur viskas yra "rytoj"

                                        Comment


                                          Parašė Sula Rodyti pranešimą
                                          Kas keisčiausia, tai oro uosto administracija už neigiamus dalykus niekad neatsako (galbūt tai paaiškina vadovybės ilgaamžiškumą).
                                          Šiuo atveju atviru tekstu kaltinami ispanai. Tikriausiai Ispanija yra bananų šalis, kur viskas yra "rytoj"
                                          Net jei kalti ir ispanai, tai vistiek galutine atsakomybe tenka juos pasamdziusiai pusei. Kurios reikalas yra stebet situacija ir reikalui esant "paspaust".

                                          Comment

                                          Working...
                                          X