Nuvykau dviračiu iki VNO naujojo išvykimo terminalo. Ir keletas nuotraukų, žinau, kad jas mėgstat, aš irgi
Panorama
Įvažiavimas į išvykimo terminalo pagrindinę P2 aikštelę
Sankryža su įvažiavimų į trumpalaikę P2 aikštelę bei šalia esantis įvažiavimas į ilgalaikę P5 aikštelę
P2 aikštelė. Vežimėlis numestas bet kur
Mačiau, buvo kalbos apie siaurą zoną medeliams, kad nudaužys automobilių bamperiais, tai vertinti patiems. Dar vienas vežimėlis numestas kur papuola
Kai kurie vairuotojai, pastebėjau, nepaiso draudžiama sustoti ženklo
Va apie ką kalbu
Senosios trumpalaikės aikštelės griovimas
Po stogu
Įėjimas
Panašu, kad daromas zigzaginis pandusas pėstiesiems ten, kur buvo automobilių panduso išvažiavimas. Gal klystu, bet taip pasirodė
Augalija
Kitu kampu
Išvažiavimas iš P2 aikštelės / išyvkimo terminalo
Yra nepaisančių ženklų. Atvirai, man pačiam keistas laikinas draudimas sukti į kairę
Iš toliau
Pagrindinės P2 (Unipark UP002) trumpalaikės parkingo aikštelės stovėjimo įkainiai - 15 min. nemokamai 1 k. per parą, po to 1 val. - 4 EUR, 24 val. - 25 EUR
Šalia sankryžos esanti P5 aikštelė
Iš toliau
Bei P5 (Unipark UP005) ilgalaikės parkingo aikštelės stovėjimo įkainiai - 1 val. - 3.5 EUR, 24 val. - 12 EUR
Panorama
Įvažiavimas į išvykimo terminalo pagrindinę P2 aikštelę
Sankryža su įvažiavimų į trumpalaikę P2 aikštelę bei šalia esantis įvažiavimas į ilgalaikę P5 aikštelę
P2 aikštelė. Vežimėlis numestas bet kur
Mačiau, buvo kalbos apie siaurą zoną medeliams, kad nudaužys automobilių bamperiais, tai vertinti patiems. Dar vienas vežimėlis numestas kur papuola
Kai kurie vairuotojai, pastebėjau, nepaiso draudžiama sustoti ženklo
Va apie ką kalbu
Senosios trumpalaikės aikštelės griovimas
Po stogu
Įėjimas
Panašu, kad daromas zigzaginis pandusas pėstiesiems ten, kur buvo automobilių panduso išvažiavimas. Gal klystu, bet taip pasirodė
Augalija
Kitu kampu
Išvažiavimas iš P2 aikštelės / išyvkimo terminalo
Yra nepaisančių ženklų. Atvirai, man pačiam keistas laikinas draudimas sukti į kairę
Iš toliau
Pagrindinės P2 (Unipark UP002) trumpalaikės parkingo aikštelės stovėjimo įkainiai - 15 min. nemokamai 1 k. per parą, po to 1 val. - 4 EUR, 24 val. - 25 EUR
Šalia sankryžos esanti P5 aikštelė
Iš toliau
Bei P5 (Unipark UP005) ilgalaikės parkingo aikštelės stovėjimo įkainiai - 1 val. - 3.5 EUR, 24 val. - 12 EUR
Comment