Parašė kaunaz
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VNO] Tarptautinis Vilniaus oro uostas
Collapse
X
-
Parašė kaunazNu jeigu tau nesiskiria VNO nuo bet kokio normalaus vakarų orouosto, tai tau nieks neiškins, jei bukai užsispyręs nepripažįsti to kas akivaizdu, ir toliau vaidini naivuolį.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazAš gi tau jau sakiau, kad ne viename oro uoste lankiausi ir VNO bendras vaizdas nėra kažkuom blogesnis ir tai nėra mano bukas užsispyrimas. Nors sutinku su John dėl vietos parduotuvėms ir kavinėms trūkumo, bet čia jau kitos problemos.
Comment
-
Parašė MantazNa tu man kvailam paaiškink, kaip turėtų būti.
Comment
-
Parašė SulaVilniaus oro uostas tikrai neatitinka funkcijinių reikalavimų. Tiesa sakant, aš nelabai tikiu, kad ruošiamas statyti "prielipas" iš esmės pagerins padėtį. Dalinai VNO atsilikimą lėmė istoriniai veiksniai, neracionaliai valdoma infrastruktūra toje teritorijoje.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Pritariu Kaunaz'ui ir Sulai. Vilniaus aerouostas yra visiškai pasenęs ir neatitinkantis šiuolaikinių standartų. Neįsivaizduoju, kaip šitą perpildytą stalinistinę dėžutę kas nors gali lyginti su vakarų aerouostais (pvz. moderniuoju Stanstedu). VNO - šalia pasenusio, piktžolėm apaugusio ir apgriuvinėjusiom sovietinėm betoninėm tvorom aptverto pakilimo/nusileidimo tako pastatytas smarkiai per mažas stalinistinis pastatas su maža prielipa, o ne aerouostas.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė kaunazStanstedas... O tas Stanstedas juk tėra tik 4 Londono orouostas, ir tai reiškia modernus. O Lietuva nei vieno neturi tokio lygio...
Išvadoms, Lietuva tai ne Anglija ir ne kita vakarų Europos šalis, tačiau, mano kuklia nuomone ir palyginimu su konkrečiais atvejais, kur aš lankiausi, VNO nėra toks gėdingas, kaip čia kažkas bando parodytiMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė kaunazO Varšuva vakarų Europos šalis? Nu net nebūtinai Varšuva, Poznanė.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
O Ryga ir Talinas? Rygos aerouoste buvau prieš pora metų - taip turi atrodyti nedidelis, modernus aerouostas. Kiek žinau jis buvo dar praplėstas nuo to laiko ir dar bus plečiamas. Talino aerouostas irgi panašus (kiek mačiau iš nuotraukų).
Vilnius široje srityje yra visiškai apsileidęs.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
Comment