Parašė Mantaz
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VNO] Tarptautinis Vilniaus oro uostas
Collapse
X
-
Vienas labiausiai nervinančių dalykų VNO - tai, kad laukimo salė perskirta į 2 dalis. Dabar kiekvienoje dalyje yra po 2 nusmurgusias parduotuves baisiai užkeltom kainom, kurios pradavinėją tą patį... Be to, esant populiaresniems reisams, laukimo salėse labai trūksta, kur atsisėsti (keleivių būna apie 200 ar dar daugiau, o sėdimu vietų - ne daugiau 100 (gal netgi greičiau ~50 - neskaičiavau)
To paties Talino oro uostas atrodo ir yra tikrai kur kas modernesnis ir patogesnis... (tiesa, Estonian Air - visiškas š )
Comment
-
ne, nera cia ka diskutuot: VNO yra apgailetinas palyginus su, pvz, RIX. Bet sie du aerouostai buvo labai panasus, netgi stalinistinis bildingas beveik toks pats. Tikiuosi po rekonstrukcijos viskas pasikeis is pagrindu, uzdeks stiklini karsteli ant to stalinistinio, statys nauja terminal ir bus ok.
Comment
-
Parašė chmekasTikiuosi po rekonstrukcijos viskas pasikeis is pagrindu, uzdeks stiklini karsteli ant to stalinistinio, statys nauja terminal ir bus ok.
Comment
-
Parašė kaunazStanstedas... O tas Stanstedas juk tėra tik 4 Londono orouostas, ir tai reiškia modernus. O Lietuva nei vieno neturi tokio lygio...
ne tame dalykas. jei dabar plynoj vietoj pastatytume tvarkingą angarą, jis būtų geriau nei VNO.music on my mind.
FC Žaibai
Comment
-
Vilniaus Oro Uoste ne tik stikliniu angaru truksta, bet ir padoriu, mandagiu darbuotoju. Nes kai po ilgo laiko gristi i tevyne ir tave pasitinka sveikinimais: "Nu ka, Supi*** amerikonai, kratysim jumis", nera labai malonu. Arba, kai Svedas graziai pasiteiraves kur galima tualeta rasti, isgirsta, varyk i kelnes- kyla klausimas ar jis dar karta nores i Lietuva atvykti, ar savo draugamas sia sali parekomenduoti Reikia ne tik stalinistinius angarus griauti, bet tokias paziuras tai pat!!!
Comment
-
Parašė SulaNelabai, stiklinį karstelį gal ir uždės , bet naujas terminalas bus tik senojo komplekso prielipas. Įtariu, kad senajame viskas liks "po senovei"
Šiaip, pritariu, kad Vilniaus oro uoste yra pernelyg suspaustos erdvės, blogas išplanavimas ir t.t. Aš neseniai išlandžiojau tą pastatą skersai ir išilgai - ir antrą aukštą tiek naujose, tiek ir senose dalyse. Yra ten užslėptų įstaigėlių (kavinių ir pan.), bet dėl blogo išplanavimo ten vargu ar kas lankosi (keista, kad išvis nebankrutuoja). Aišku ir pačios tos įstaigėlės mažos ir nieko vertos.
Tačiau visgi drįsčiau teigti, kad yra nemažai tiesos ir kitoje pusėje - daug kas čia perdeda ir hiperbolizuoja tą visą oro uosto blogumą.
Po rekonstrukcijos ir išplėtimo situacija turėtų pagerėti.
Comment
-
Parašė Didmiestis"Nu ka, Supi*** amerikonai, kratysim jumis", nera labai malonu. Arba, kai Svedas graziai pasiteiraves kur galima tualeta rasti, isgirsta, varyk i kelnes
Comment
-
Parašė EddTamsta turbūt lakios vaizduotės savininkas.
Comment
-
Pritariu Didmiesciui. Nors man tokiu drastisku momentu nera teke patirti, bet is VNO, kaip Lietuvos "vartu" galima tiketis daugiau. Ir isvaizdos ir aptarnavimo srity. Ir tai ne mano ismislai, o ivairiu biciuliu is uzsienio komentarai. Beja nera skirtumo ar komentuoja koks jankis, ar, tarkim, bulgare. Visi, kas ilgiau gyvene vakaruose ir iprate prie tam tikro aptarnavimo lygio, patiria nedideli salta dusa kai issilaipina VNO. Mano manymu is viso butu geriau pagrindini Lietuvos oro uosta perkelti i KUN, pastatyti modernu, jauku terminala ir visus lapsardokus is aptarnaujancio personalo ismustruoti gerai kalbeti angliskai ir sypsotis, kaip prisuktus.
Comment
-
Parašė sanomizLabai juokingą diskusiją esu apturėjęs. Vienas žmogelis, begindamas susiraukusius lietuvaičius, tvirtino, jog jie yra išties pranašesni prieš likusius, kadangi šie bent neslepia savo jausmų po dirbtinėmis šypsenomis kaip kad tie nelemtieji vakariečiai.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
Comment