Parašė Lashelis
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VNO] Tarptautinis Vilniaus oro uostas
Collapse
X
-
-
Siandien paskelbe kad iki 2007 spalio pabaigs!
Parašė Lashelisjis turėjo galvoj, kad ruošiasi baigti iki 2007 spalio yra utopija.
http://www.delfi.lt/news/economy/aut...php?id=9621001
Comment
-
Parašė VarlamasKonkursa laimejusti YIT Kausta pazadejo iki 2007 spalio baigti statyti nauja VNO terminala! Taip pat nusimato dabartinio terminalo bei fasado rekonstrukcijos. Visu darbu verte 96,7 mln. LTL.
http://www.delfi.lt/news/economy/aut...php?id=9621001
Comment
-
Parašė kaunaztik kažkaip ar ne per pigu atrodo??? Kad tik nebūtų kad iš pigiausių medžiagų, primityviausių architektų pigūs angarai... Kaip beveik visa kas nauja Lietuvoj.
Iš development.ltBendrasis pastatų plotas: terminalo išplėtimo plotas – 14 000 kv. m, numatomas kitų statinių plotas ateityje – iki 400 000 kv. mPaskutinis taisė deep'as; 2006.05.23, 09:31.
Comment
-
Parašė LlinassTikrai kad ne per pigu.
Iš development.lt 96,7 mln. padalinsime iš 14 tūkstančių, gausime kad kvadratas kainuoja 6907 LT. Jeigu aš nužiūrėjau tikslią kvadratūrą, tai kvadrato kaina gaunasi dvigubai didesnė nei įprastai. Bet gal dėl to kad oro uostui yra kažkokie specialūs reikalavimai, brangi įranga ir pan.
Comment
-
Parašė kaunazNu nežinau, bet pavyzdžiui SSC kai kartais tenka perskaityt apie, tiesa didelius, užsienio aerouostus, pvz. Maskvos oro uostų nauji terminalai kainuoja po kelis šimtus milijonų dolerių...
Comment
-
Parašė MantazKada paskutinį kartą jame lankeisi?
Comment
-
Parašė kaunazAtrodo 2001, bet tėvas buvo ir pernai. Bet koks skirtumas ar lankiausi, juk per žinias nuolat rodo. O tu dar neprižažįsti, kad Vilniaus orouostas maža sena landynė lyginanat su normaliais šiuolaikiniais orouostais??? Per SSC, kiek žiūrinėjau, iš matytų orouostų pan. lygio radau tik Bogotos. Europoj kiek ten buvo pateiktų, tai baisesnių neradau. Aišku aš kalbu tik apie pagrindinius miestus ir sostines. Nors ir tai Kroatijoj gal 5 orouostai nemaži yra, ir bent 3 iš jų atrodo šiuolaikiškiau nei Vilniaus.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazIki šiol lankiausi ne viename oro uoste, o Vilniaus prieš porą savaičių. Galiu drąsiai pasakyti, kad tokios kaip tavo kalbos yra gerokai perdėtos ir jo bendras vaizdas nelabai nusileido pvz. Niujorko JFK arba Atlantos oro uostų bendram vaizdui (čia nekalbu apie dydžius).
Comment
-
Parašė kaunazJFK turi 9 terminalus juk, tai gal kuris ir yra apleistas, senai nerenovuotas.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė MantazTai apie ką mes čia tada kalbame? Vilniaus oro uostas irgi jau senokai naujintas, bet jame vis vien nematau to, kas darytų gėdą ar pan. Neapšnerkštas gi kaip kokia Kauno atuobusų stotis.
Aš tą ir nosiu pasakyt dėl orouosto renovacijos, kad senai ten kažkas buvo bedaryta, o kas tebuvo padaryta tai ir taip pigiausia ir sena. Minimalias būtinybes atitinka tik.
Comment
-
Normaliai VNO atrodo. Išvykimo salės dizainas aišku atgyvenęs, bet vistiek nieko baisaus. O stalininis pastatas kuriame dabar yra atvykimas- kaip tik išsiskiria iš įsigalėjusių stiklinių dėžių. Per pastaruosius porą metų šį bei tą VNO administracija nuveikė.
Aišku plėsti ir modernizuoti jį dar tikrai yra kur.
Comment
-
Parašė vytaucNormaliai VNO atrodo. Išvykimo salės dizainas aišku atgyvenęs, bet vistiek nieko baisaus. O stalininis pastatas kuriame dabar yra atvykimas- kaip tik išsiskiria iš įsigalėjusių stiklinių dėžių. Per pastaruosius porą metų šį bei tą VNO administracija nuveikė.
Aišku plėsti ir modernizuoti jį dar tikrai yra kur.
Comment
Comment