Ačiū, o kas nors svarbaus gal dar rašoma apie terminalą, kada, kokį ir kaip ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KUN] Tarptautinis Kauno oro uostas
Collapse
X
-
Parašė NAVY Rodyti pranešimąGerai jau gerai,nekankinsiu
46lemonai bus investuoti į terminalo išplėtimą.
Trumpai tariant - man tavo informacija yra ne informacija, bet pletkai, kol nepasakysi tos informacijos šaltinio (pvz., nuoroda).www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
LIETUVOS RESPUBLIKOS SUSISIEKIMO MINISTRO
Į S A K Y M A S
DĖL PROJEKTŲ, PATEIKTŲ PAGAL EKONOMIKOS AUGIMO VEIKSMŲ PROGRAMOS 5 PRIORITETO „TRANSEUROPINIŲ TRANSPORTO TINKLŲ PLĖTRA“ VP2-5.3-SM-01-V PRIEMONĘ „TARPTAUTINIŲ ORO UOSTŲ KELEIVIŲ TERMINALŲ IŠPLĖTIMAS, SKRYDŽIŲ SAUGOS IR AVIACIJOS SAUGUMO PRIEMONIŲ DIEGIMAS“, FINANSAVIMO SKYRIMO
2009 m. kovo 16 d. Nr. 3-89
Vilnius
Vadovaudamasis Atsakomybės ir funkcijų paskirstymo tarp institucijų, įgyvendinant Lietuvos 2007–2013 metų Europos Sąjungos struktūrinės paramos panaudojimo strategiją ir veiksmų programas, taisyklių, patvirtintų Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2007 m. spalio 17 d. nutarimu Nr. 1139 (Žin., 2007, Nr. 114-4637), 10.2.4 ir 10.5 punktais, Projektų administravimo ir finansavimo taisyklių, patvirtintų Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2007 m. gruodžio 19 d. nutarimu Nr. 1443 (Žin., 2008, Nr. 4-132), 100 ir 101 punktais, įgyvendindamas VP2-5.3-SM-01-V priemonės „Tarptautinių oro uostų keleivių terminalų išplėtimas, skrydžių saugos ir aviacijos saugumo priemonių diegimas“ projektų finansavimo sąlygų aprašo, patvirtinto Lietuvos Respublikos susisiekimo ministro 2008 m. rugpjūčio 29 d. įsakymu Nr. 3-318 (Žin., 2008, Nr. 102-3930), 65 punktą bei atsižvelgdamas į Transporto investicijų direkcijos 2009-02-20 raštu Nr. 1.2-309 pateiktą projektų tinkamumo finansuoti vertinimo ataskaitą:
1. S k i r i u iš Ekonomikos augimo veiksmų programos 5 prioriteto „Transeuropinių transporto tinklų plėtra“ VP2-5.3-SM-01-V priemonei „Tarptautinių oro uostų keleivių terminalų išplėtimas, skrydžių saugos ir aviacijos saugumo priemonių diegimas“ įgyvendinti valstybės biudžete Susisiekimo ministerijai pagal programą „Oro uostų infrastruktūros plėtra ir labai svarbių asmenų aptarnavimas“ (programos kodas – 01.112 (Europos Sąjungos lėšos) ir 01.212 (bendrojo finansavimo lėšos) numatytų lėšų nustatytą maksimalią finansavimo lėšų sumą šiam projektui:
2. P a v e d u Transporto investicijų direkcijai parengti trišalės projekto finansavimo ir administravimo sutarties projektą šio įsakymo 1 punkte nurodytam projektui įgyvendinti.
3. Į g a l i o j u Susisiekimo ministerijos valstybės sekretorių Alminą Mačiulį pasirašyti trišalę projekto finansavimo ir administravimo sutartį su Transporto investicijų direkcija ir pareiškėju (projekto vykdytoju), nurodytu šio įsakymo 1 punkte.
SUSISIEKIMO MINISTRAS ELIGIJUS MASIULIS
Comment
-
Total kosmar Taigi terminalas pritaikytas jau Be to planuoja uzdaryti musu oro uosta o pinigus vis tiek skiria Gal tai zenklas kad uzdaro Vilniu Nu kazkas keisto ir man nesuprantamo. Gal atsirastu protingu ir man paaiskintu placiau- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąTotal kosmar Taigi terminalas pritaikytas jau Be to planuoja uzdaryti musu oro uosta o pinigus vis tiek skiria Gal tai zenklas kad uzdaro Vilniu Nu kazkas keisto ir man nesuprantamo. Gal atsirastu protingu ir man paaiskintu placiau
Comment
-
Parašė Marux Rodyti pranešimąbet tai... viena diena raso studijas, kad uzdaryt si oro uosta, o jau kita diena lengva ranka skiria jam milijonus. saraskinu kontora ta Lietuva.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė NAVY Rodyti pranešimąNa jeigu nepataisys to baisaus dizaino tai ir liks niuri daržinė,tik 2k didesė.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė NAVY Rodyti pranešimąAmiko,
Man jisai labai niurus,vien pilka spalva,pas mus Lietuvoj ir taip 300 dienų per metus apsiniauke,mane asmeniškai ta pilka spalva slegia.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė DSaulius Rodyti pranešimąBe to planuoja uzdaryti musu oro uosta
Comment
-
Parašė sirrolaz Rodyti pranešimąĮ Šengeną kol kas skraidė iš senosios pašiūrės, taigi viskas logiška, jei atsirastų daugiau skrydžių į Šengeno šalis, terminalo reiktų būtinai
Comment
-
Parašė sauls Rodyti pranešimąSkridau is naujo i Vokietija pries menesi. Na nebent Vokietija jau nebe Sengeno salis.دائما الليتوانيه
Comment
Comment