Nesamone kad Lutonas patogiau. Va 28 diena as pats is jo skrisiu - tai jau geriau butu Stanstedas. Dauguma lietuviu gyvena rytu londone, o is ten per pusvalandi galima dasigaut per M11 kelia su masina ir pigiai pasiparkuot. O i Lutona net negalvoju vaziuot su masina, nebent kazkas nuves, nes atstumas per didelis ir gaunasi pigiau per 3-4 valandas per visa londona su metro traukiniu autobusu ir dar velnias zino kuo bandyt nuvykt.
Bilietas man kaino 50 svaru sterlingu be krepsiu internete registracija ir nu vienu zodziu taupiau kiek galejau - tai pasirode kad visai normaliai cia man isejo. Bet va nezinau ar leis man alkoholio suvenyriu bonkuciu prasinest pro security kur prie saves. Gal kasnors zino. (Talpa 50ml)
Su kortelem ten kaip yra tai nzn, as visalaik su Visa Electron moku ir mokesti vistiek is manes ima.
Bilietas man kaino 50 svaru sterlingu be krepsiu internete registracija ir nu vienu zodziu taupiau kiek galejau - tai pasirode kad visai normaliai cia man isejo. Bet va nezinau ar leis man alkoholio suvenyriu bonkuciu prasinest pro security kur prie saves. Gal kasnors zino. (Talpa 50ml)
Su kortelem ten kaip yra tai nzn, as visalaik su Visa Electron moku ir mokesti vistiek is manes ima.
Comment