Tas reziume tinka ir betkuriai kitai Lietuvos sriciai ir ta visi zino, deja, tai niekada nepasikeis, nebent i dar blogesne puse.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KUN] Tarptautinis Kauno oro uostas
Collapse
X
-
Parašė alm Rodyti pranešimąRyanair augimo fazė baigėsi. Naujų lėktuvų užsakymų pas juos kol kas nėra. Nafta pabrangus.
Rezultatas yra tas, kad jie vietoj plėtimosi etapo pereina grubiai sakant į kainų kėlimo etapą. Tai yra nauji maršrutai bus atidaromi praktiškai tik uždaromų sąskaita. Bus optimizuojamas maršrutų tinklas.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąIr visiškai netiesa - pasižiūrėk kiek naujų krypčių atidaryta Lenkijoje.kaip?
Comment
-
Parašė alm Rodyti pranešimąNaujai atidarytame oro uoste. Kur jie pagaliau gavo sąlygas įeiti į didelę Varšuvos rinką.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąIr ne tik - aš ten matau 10 oro uostų.
http://www.ryanair.com/lt/new-routes
(Rome Fiumcino nesiskaito - ten 9 dienoms perkeliami skrydžiai Ciampino remonto metu)kaip?
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąKlausimas ko reikia LR piliečiui - pigesnių skrydžių ar Ryanair brangesnių bilietų ? Klausimas ko reikia LR valstybei - atvykstančių turistų ar Ryanair pelno, pelną nešančių valstybės įmonių ar biudžeto lėšų švaistymo ?
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąIr ne tik - aš ten matau 10 oro uostų.
Jie tau faktus - tu atgal savo sugalvotus. Jie vėl tau faktus - tu dar didesnes nesamones atgal. Užteks jau gal.
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąKlausimas į klausimą: kiek Ryanairui rūpi LR piliečių poreikiai?Paskutinis taisė udrius; 2012.08.01, 19:05.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąTai gal Jums užteks Vilnius, Vilnius ir daugiau nieko.
Bet man tikrai daug geriau skristi iš Vilniaus negu neskristi visai.kaip?
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąKlausimas: o kam turėtų rupėti pigesnis LR gyventojų susiekimas, ar RYANAIR , ar bezdukams sėdintiems Vilniuje ir Vilniaus oro uoste?
Comment
-
Parašė a_p Rodyti pranešimąKlausimas: kiek minėti bezdukai pajėgūs įtakot Ryanairo sprendimus ir kaiop[ manai kiek tai kainuotų?
Comment
-
Parašė alm Rodyti pranešimąRyanair jau turi ankščiau perkeltų krypčių rezultatus. Tą turint omenyje, sekančių perkėlimas aiškiai parodo, kad Vilnių pavyksta parduot brangiau.
Nes sąnaudos skraidyt į Vilnių visgi yra kiek didesnės nei į Kauną (į udriaus svaičiojimus dėmesio kreipti neverta).
Parašė udrius Rodyti pranešimąIr visiškai netiesa - pasižiūrėk kiek naujų krypčių atidaryta Lenkijoje.
Parašė a_p Rodyti pranešimąKlausimas į klausimą: kiek Ryanairui rūpi LR piliečių poreikiai?
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimątau buvo viskas aiškiai parašyta. prašome susirasti. Beje, buivo kalbama ne tik apie Ryanair bet ir aplamai apie LT nevykusią aviacijos strategiją
Taip kad klausimas dėl galimybių įtakot lieka neatsakytas.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąJis jau atsakytas. Antras dalykas - didžioji dalis sutarčių yra su grifu confidential.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąBet tada kodėl Jūs niekaip nesugebate atsakyti nei į vieną mano pateiktą klausimą?
Comment
Comment