Parašė negative
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KUN] Tarptautinis Kauno oro uostas
Collapse
X
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąPala , na bet Tu bukas, tupas arba bambukas. Kiek galiu klausit to paties:
Esu kvailas nieko nenuraukiantis geografijoje ir istorijoje užsienio turistas, yra pasiekiami keli oro uostai : Vilnius, Ryga, Talinas, na tarkim Krokuva. Plašau man išvardinti pliusus kodėl turiu skristi į Vilnių.
Pliusas 1., 2., 3.,...Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Ne nematau jokio skirtumo, kodėl turistas turėtų rinktis Kauną arba Vilnių ir tne ir ten yra labai daug lankytinų objektų, ir manyčiau kad net Kaune yra jų daugiau., Gerai, vis niekaip negaunu atsakymo į vieną klausimą. Jūs visi klykiate kad persikėlus RYANAIR į Vilnių ten pasipils pilni lėktuvai turistų, aš vis bandau Jūsų paklausti, KODĖL turistai turėtų važiuoti į Vilnių. Dar kartą prašau, pavardinkite punktus, kodėl jie turėtų važiuoti į Vilnių.:
1.,
2.,
3.,
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąNe nematau jokio skirtumo, kodėl turistas turėtų rinktis Kauną arba Vilnių ir tne ir ten yra labai daug lankytinų objektų, ir manyčiau kad net Kaune yra jų daugiau., Gerai, vis niekaip negaunu atsakymo į vieną klausimą. Jūs visi klykiate kad persikėlus RYANAIR į Vilnių ten pasipils pilni lėktuvai turistų, aš vis bandau Jūsų paklausti, KODĖL turistai turėtų važiuoti į Vilnių. Dar kartą prašau, pavardinkite punktus, kodėl jie turėtų važiuoti į Vilnių.:
1.,
2.,
3.,
Šiaip tu kaip turizmo ekspertas, žinai geriau nei bet kas kitas, jog Ryanair grąžins tas kryptis, pamačiusi, jog srautas iš Kauno buvo didesnis, jau nebekalbant apie užsieniečius, kurių Vilniui pritraukti, tiek kiek pritraukdavo Kaunas, šansų nėra jokių. Tiesiog palauk sezoną ir galėsi iškėlęs galvą visiems pasakoti, kad iškart numatei tokią baigtį.
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąAš matau tik vieną - iš Vilniaus bus išguitos tradicinės avialinijos galutinai, Kauno oro uostas pasiliks merdėti, o bilietų kainos bus didesnės nei su įprastinėmis linijomis . Tokia situacija jau yra Airijoje.
Comment
-
Ne, na bet ką daryti, kai žmonės nesupranta elementarių sakinių. Ar jau labai sunku pasižiūrėti į esamą situaciją Dublino oro uoste ? Tu man gali pasakyti, kodėl ten net ir su pigiom avialinijom, skrydžiai yra tokie brangūs?
LLC - viso labo tik užsakomųjų kompanijų avialinija, kiek užsakys skrydžių tiek ir bus
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąNe nematau jokio skirtumo, kodėl turistas turėtų rinktis Kauną arba Vilnių ir tne ir ten yra labai daug lankytinų objektų, ir manyčiau kad net Kaune yra jų daugiau., Gerai, vis niekaip negaunu atsakymo į vieną klausimą. Jūs visi klykiate kad persikėlus RYANAIR į Vilnių ten pasipils pilni lėktuvai turistų, aš vis bandau Jūsų paklausti, KODĖL turistai turėtų važiuoti į Vilnių. Dar kartą prašau, pavardinkite punktus, kodėl jie turėtų važiuoti į Vilnių.:
1.,
2.,
3.,
+ turizmas lygu piaras. Kuo daugiau reklamuojiesi, tuo daugiau turistų turi. Mes nesame pragmatiški, vis dar kapstomes ir kuriame nacinalinius epus, bet tai visos šalies problema, ne tik Vilniaus ar Kauno.
Naktinis gyvenimas, barai, restoranai, moterys, vyrai, xxx pramogos, žolė ir t.t. yra susiję dalykai ir jie traukia turistus. Pvz, mano pažįstami lenkai krokuviečiai (o patikėkite, tokie žodžiai krokuviečiai kaip įžeidimas ) sako, kad Krokuvoje jiems nuobodu, nors man taip ir neatrodė. Keliose šio forumo temose galima rasti nuorodų į gana žinomus pasualio naktinio gyvenimo apžvalgininkų straipsnius, kuriuose Vilnius išskiriamas.
Viską, ką išvardinau, gali rasti ir Vilniuje ir pigiau nei kokiam Stokholme ar kaimyninėje Rygoje. Kas ieško, tas randa
Man tik keista,iš kur toks provincializmas...cypooo kas už mano trobos, tas geriau, ten žolė žalesnė ir dar velniai žino kio pločio medaus upės teka.
Visi tie punktai - nesąmonė. Tai grynai asmeninis reikalas.
Pvz, aš vykčiau į Vilnių dėl : fotogeniško senamiesčio, gana unikalaus regione, įdomaus, kitokio. Dėl pigių ir kokybiškų pramogų (tiems, kam patinka 5dienio vakara praleisti prie alaus bokalo Vln kavinėje turėjo pastebėti, kad mūsų barai bariukai išsiskiria kokybišku interjeru ir kultūringa publika - Rygoje daugiau chaoso ir kičo, nors Ryga man vienas mėgstamiausių miestų). Nors tai nėra svarbiausias dalykas, bet tai vėl skonio reikalas (skaityt lryte Ray Bartkus iš NY intervių - matyt pagyvenęs kitur žmogus viską pamato kitaip).
Man šie du punktai svarbiausi - gražus miestas ir aplinka in general. Realiai, į tą patį paryžių traukia tik dėl šių dviejų dalykų. Luvro neturime, bet Luvro turi tik prancūzai, o jų konkurentai - Londonas. Kiek tokių miestų Europoje ir pasaulyje yra?Paskutinis taisė D.P; 2012.07.30, 22:54.
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąO ką tu pamatysi Krokuvoje? Gražų senamiestį (kas yra gražu - skonio reikalas). Ką pamatysi Rygoje? Tik gražų naujamiestį, nes jų mažiuką senamiestį pamatysi bet kur Vokietijoje. Ką amatysi Vilniuje? Tą patį - gražų senamiestį (imho, unikalų visame regione, nes jame nėra nei vokiškumo, nei skandinaviškumo, net kaip kai kurie mėgsta sakyti - lenkiškumo (PL pasižymi vadinamuoju lenkišku Renesansu - analogų mes neturime)).
Naktinis gyvenimas, barai, restoranai, moterys, vyrai, xxx pramogos, žolė ir t.t. yra susiję dalykai ir jie traukia turistus. Pvz, mano pažįstami lenkai krokuviečiai (o patikėkite, tokie žodžiai krokuviečiai kaip įžeidimas ) sako, kad Krokuvoje jiems nuobodu, nors man taip ir neatrodė.
Viską, ką išvardinau, gali rasti ir Vilniuje ir pigiau nei kokiam Stokholme ar kaimyninėje Rygoje. Kas ieško, tas randa
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąVadinasi + kurie pritrauktų į Vilnių nėra? Jei taip, vadinasi turistų tikėtis neverta, vadinasi tai yra tik vietinės rinkos pertempimas nuo vieno oro uosto į kitą?
Vilnius išsiskiria visame regione - tą parašiau aiškiai. Tam nereikia būti baigus architektūros istoriją, nes tai matosi plika akimi. Tai pastebi ypač latviai (žr. SCC forumą).
Pramogų kultūra, įvertinus mūsų rinka, yra LABAI gera ir lyginant su Vokietijos, Švedijos etc. - pigi. Pastebėjau, kad ir Kaune pradeda panašiai eiti - kuriame ne lariokai, o normalios, patrauklios, prabangaus interjero užeigos. Ir t.t. ir pan.
Tai mano akimis ir mano galva - yra išskirtinumas. Pvz, man visiškai nepatiko Helsinkis. nematau jokio pranašumo prieš Vilnių.
Tik tie tamstos punktai - tai pernelyg subjektyvus vertinimas. jei būtų du vienodi miestai...
o turistai...išeik į gatvę ir pamatysi. dar geriau - užkalbink. preitą savaitę palydėjau vieną vokietį iki rūkalų parduotuvės Vilniaus gatvėje. Su 20 žmonių chebra atvyko į Vilnių 3 dienom pasitūsinti. Pabrėšiu - tik pasitūsinti, nes kai įžengėm į Vilniaus gatvę, pasakė kažką panašaus į " kokie graži gatvė...dar joje nebuvau...".
Turistų daugėja ir platėja jų geografija.
Baltijos valstybių sostinės - patrauklus taškas. Visų pirmo dėl pigumo. O Vilnius gana pigus. Ir tai yra gerai.Paskutinis taisė D.P; 2012.07.30, 23:07.
Comment
-
Parašė JohnManau neilgai trukus tai sužinosime pasižiūrėję turizmo ir Ryanairo VNO statistiką.
Comment
-
Parašė D.P Rodyti pranešimąBaltijos valstybių sostinės - patrauklus taškas. Visų pirmo dėl pigumo. O Vilnius gana pigus. Ir tai yra gerai.
Comment
-
Be galo idomu, kokius gi turtingus uzsienio turistus ponams vilnieciams atves Ryanair is Londono Lutono, Liverpulio ar Birmingemo? Turbut tuos pacius vargo pelytes lietuviu emigrantus, kurie keiksis is Vilniaus toli vazinedami. Dieve mano, is kur toks noras iskelti Vilniu visos Lietuvos saskaita?
Comment
-
Parašė JohnManyčiau, tai yra ne kas kita, kaip eilinis Vilniaus ponų bandymas apgauti, apvogti ir kitaip nuskriausti Kauną. Tik aklas gali to nematyti.
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimąAčiū už įvertį, bet turbūt pats supranti situacijos absurdiškumą. Ryanair, įtakotas Susisiekimo ministerijos sudarytų sąlygų, tik skaldo mus visus, skatina rietis. Ar to reikia? Neatsakingi valdžios veiksmai kartais padaro labai daug blogo visiems.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąO kuo čia dėta Susisiekimo ministerija?
Comment
Comment