Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LY] Air Lituanica

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kadangi imone islaikoma is vilnieciu mokesciu moketoju pinigu tai privalo pateikti ataskaita kaip naudojamos lesos.

Comment

Mano nuomone,kazkaip nieko gero nesisviecia manau siai firmai Turint tik viena ar du lektuvus?Kada remontuoti juos?Poto taip ir laukia zmones oro uostuose,ilgai ir nuobodziai,kaip pvz gan daznai su small planet buna,buvo

Comment

Parašė Jopapa Rodyti pranešimą
        Mano nuomone,kazkaip nieko gero nesisviecia manau siai firmai Turint tik viena ar du lektuvus?Kada remontuoti juos?Poto taip ir laukia zmones oro uostuose,ilgai ir nuobodziai,kaip pvz gan daznai su small planet buna,buvo
        Geriau kol kas du. Kuo auksciau lipama, tuo zemiau krentama. Gerai kad nerizikuoja.

Comment

Parašė vilnews Rodyti pranešimą
          Kaip minėjau, mane tenkina ir kalendoriniai metai - pradžiai 2013. Visa įmanoma informacija už 2013 veiklos metus.
          Nesvaik. Kur tu matei kad kokia aviakompanija viešintų savo PIRMO pusmečio veiklos rezultatus vos prasidėjus sekantiems kalendoriniams metams?
          You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Pagal LT įstatymus (tikiuosi, tokie galioja ir Air Lituanicos atveju) iki birželio 1 d privaloma pateikti Registrų centrui praeitų metų balansus. O iš ten jau juos galima pirkti bet kam kas pageidauja. Taigi, ar kas išdrįs tuos balansus nusipirkti?

Comment

„Skrydis iš Kauno į Vilnių? Jau šį mėnesį"

http://www.lrytas.lt/verslas/rinkos-...-si-menesi.htm

Ieškojau bilietų, tačiau arba jie jau išpirkti visi, arba nežinau kas.

EDIT: jau rodo bilietus. Ir vienas jau beveik guli mano emeile.
              Paskutinis taisė AlgirdasD; 2014.06.05, 18:00.

Comment

Matyt varo profilaktikos į Kauną, dėl to ir kainą tokią paleido - kam tuščią varinėti.

Comment

Bet jau kaip ir bilietų lygtai ir nebėra.

„Air Lituanica“ skris iš Vilniaus į Kauną
                  http://www.ivilnius.lt/suzinok/trans...69643d31313933

Geriau į Palangą skraidytu

Comment

Man irgi įdomu kodėl nėra Palangos, nes dabar tai būtų "top destination" Lietuvoje. Kitą vertus man atrodo, kad šitaip mėginama didinti Kauno oro uosto užimtumą.
                    Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.

Comment

Parašė udrius Rodyti pranešimą
                      Matyt varo profilaktikos į Kauną, dėl to ir kainą tokią paleido - kam tuščią varinėti.
                      AL profilaktika nėra atlikinėjama Kaune. Reklamuojasi, bei "testuoja" vietinį potencialą, kurį būtų galima jungti prie tranzitinių keleivių, jei AL pradėtų skraidyti iš Kauno nuolatos.

Išėjus AirBaltic Kaunas liko izoliuotas, ir nebeturi jokių jungimų, tik RYR skrydžius.
                      Aviate, navigate, communicate

Comment

Atkreipkit dėmesį prieš sakydami visokias versijas :
                        "Šeštadienį, birželio 21 dieną, „Air Lituanica“ skraidins maršrutu Kaunas-Vilnius, o sekmadienį, birželio 22 dieną, - Vilnius-Kaunas."

Panašu, kad birželio 21 d. kažką tai atskraidina čarteriu į Kauną, o birželio 22 d. iš Kauno veža atgal.

Comment

Parašė donatasa Rodyti pranešimą
                          Bet jau kaip ir bilietų lygtai ir nebėra.

„Air Lituanica“ skris iš Vilniaus į Kauną
                          http://www.ivilnius.lt/suzinok/trans...69643d31313933

Geriau į Palangą skraidytu
                          Yra tu bilietu,katik ziurejau.Pasirenki tada ir skrydi ir duoda pirkt

Comment

Čia toks pusiau pramoginis skrydis bus. Nemanau, kad turėtų perspektyvą pastovus skrydis Kaunas - Vilnius, kad ir kaip jungiamasis. Jei AL kalbėtų apie skrydžius Kaunas - X - Kaunas, būtų kita kalba.

Comment

Bus užsakomasis skrydis į Kauną, o tam kad visiškai tuščias neskristų ir dar tuo pačiu pasireklamuoti šiek tiek sugalvojo pabandyti pardavinėti bilietus. Panašu, kad antram bent jau visai neblogai pasitarnaus, nepriklausomai nuo kiek keleivių bus lėktuve reiso metu .

Comment

Šios temos dalyviai gali susitikimą padaryti AL skrydyje Vilnius-Kaunas
                                AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba

Comment

Parašė booraz Rodyti pranešimą
                                  Šios temos dalyviai gali susitikimą padaryti AL skrydyje Vilnius-Kaunas
                                  Arba Kaunas - Vilnius, kuriame bent jau aš būsiu.
                                  Jeigu skrydžio neatidės parai.

Comment

Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą
                                    Man irgi įdomu kodėl nėra Palangos, nes dabar tai būtų "top destination" Lietuvoje. Kitą vertus man atrodo, kad šitaip mėginama didinti Kauno oro uosto užimtumą.
                                    Arba dar geriau - į Nidą, savaitgalį su dviračiu buvau nuvažiavęs iki Nidos oro uosto, stovi tuščias nenaudojamas
                                    Flickr

Comment

Paemiau du bilietus Kaunas-Vilnius. Pabandysime Embraeri

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                        Paemiau du bilietus Kaunas-Vilnius. Pabandysime Embraeri
                                        Nepamirsk fotoaparato ir musu forume

Comment

Lėktuvui nespėjus pakilti, teks leistis. Skrydžio trukmė 10 min.?

Comment

Working...
                                          X