Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[LY] Air Lituanica

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Sapnavau, kad abi pusės nėra šventos. Iš AL pusės vėlavimai gal ir buvo, bet ne tokie, dėl kurių normalūs partneriai nutraukinėja sutartis. Estukai pasinaudojo formaliu pretekstu, kad pasiimti gerai įdirbtą kryptį. Tuo pačiu dar kartą parodė, kad PR srity jie mus lenkia.

Taip pat sapnavau, kad iš esmės AL balansinė situacija yra gera. Pinigų srautai kiek pakrikę, bet viskas turėtų būti gerai.

Atsibudęs pagalvojau, kad matyt AL teks paskubinti sprendimus dėl lėktuvų parko.
    Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Parašė Little_man Rodyti pranešimą
      Vat man įdomus toks faktas Estai nori tęsti Amsterdamo skrydžius tačiau jau Kaip Estonian, o kiek teko girdėti tai pats pelningiausias reisas pastoviai pilni lėktuvai
      Berods, estai iki šiol dirba nuostolingai ir yra išlaikomi vyriausybės, naujas pelną nešantis maršrutas, butų gerai, bet tuomet jiems reikėtų varinėti lėktuvą, TLL-VNO-AMS-VNO-TLL, kas tikrai vargu ar būtų racionalu, maža to jų visa koncentracija yra į Estijos rinką. Greit pamatysim, ką estai darys su šituo maršrutu.
      Aviate, navigate, communicate

Comment

„Air Lituanicai“ – smūgis ir iš kelionių agentūros

http://www.delfi.lt/verslas/transpor....d?id=63401412

Comment

O kaip bus su Amsterdamo kryptimi? Juk tai, kaip suprantu, buvo pagrindinė pinigų karvė?

Comment

Parašė udrius Rodyti pranešimą
            „Air Lituanicai“ – smūgis ir iš kelionių agentūros
            Galvojau, kad Zuoko avialinijos turėtų išsilaikyti bent metus, iki rinkimų. Pasirodo klydau.

Comment

Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
              Galvojau, kad Zuoko avialinijos turėtų išsilaikyti bent metus, iki rinkimų. Pasirodo klydau.
              Galvok iš naujo. Mane tai nervina jei tik kas tai iškarto Zuokas kaltas, visi laidoja ir pan. O patys pamėginkit padaryti ką nors pažiūrėsim.

Comment

Galvok iš naujo. Mane tai nervina jei tik kas tai iškarto Zuokas kaltas, visi laidoja ir pan. O patys pamėginkit padaryti ką nors pažiūrėsim.
                Duok 10 lemonų, pamėginsiu kažką panašaus. Rimtai sakau
                Show must go von!

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                  O kaip bus su Amsterdamo kryptimi? Juk tai, kaip suprantu, buvo pagrindinė pinigų karvė?
                  Estonian operuos šia kryptimi. Tik klausimas, kiek ilgai. Bijau, kad ilgainiui gali nutikti AMS-TLL-VNO.

Bet manau čia dar daug kas nutylėta, prieš savaitę Estonian džiaugėsi bendradarbiavimu su AL, šiandien paryčiais, padarė pareiškimą spaudai, iš labai negiamos pusės, maža to pasiimdami pelningiausią maršrutą.
                  Aviate, navigate, communicate

Comment

Parašė rat
                    OK, tuoj paimsim paskolą, nusipirksim tupolevą ir užsiimsim šituo mažai konkurencingu verslu skraidindami gausius lietuvių turistus į Turkiją.

Pamėginkit padaryt. Tai pasimėginkit savo entreprenyste kebabinėj kur nors Lazdijuose, o ne b..t avialinijose.
                    Duok 10 lemonų. Zuokas ką iš savo piniginės darė, PATS? Chebra nekonsultavo?
                    Show must go von!

Comment

Faktas, kad tai sudėtingas verslas, bet matyt apskritai nėra verslo kuris būtų lengvas. O 10 liamų nesimėto .

Comment

Faktas, kad tai sudėtingas verslas, bet matyt apskritai nėra verslo kuris būtų lengvas. O 10 liamų nesimėto .
                        Kaip tai nesimėto? Taigi savivaldybės biudžetas! Imk kiek nori! Tiesa reikės dalytis.

Nepykit, bet toks vaizdas, kad vilniečiai jau baigia sudievint Zuoką. Zuokas tuoj pasirodys ir kad boeing'aus moka konstruot. O jus nebemokat. Arkliui aišku, kad Zuokai aviaversle supranta ne ką daugiau nei L. Vaikulė, bet kažkas kalė idėja, kad galima prasukt valdiškų pinigų, kodėl gi ne, jei ZUokas sugeba tuos pinigus paimt iš kiauro maišo?
                        Paskutinis taisė VNS; 2013.11.28, 15:51.
                        Show must go von!

Comment

Parašė VNS Rodyti pranešimą
                          Kaip tai nesimėto? Taigi savivaldybės biudžetas! Imk kiek nori! Tiesa reikės dalytis.

Nepykit, bet toks vaizdas, kad vilniečiai jau baigia sudievint Zuoką. Zuokas tuoj pasirodys ir kad boeing'aus moka konstruot. O jus nebemokat. Arkliui aišku, kad Zuokai aviaversle supranta ne ką daugiau nei L. Vaikulė, bet kažkas kalė idėja, kad galima prasukt valdiškų pinigų, kodėl gi ne, jei ZUokas sugeba tuos pinigus paimt iš kiauro maišo?
                          C'mon, nereikia čia varymo ant Vilniečių su savo savivaldybę susitvarkykit pradžioje, o tada galėsite mokyti Vilnių gyventi.

Comment

C'mon, nereikia čia varymo ant Vilniečių su savo savivaldybę susitvarkykit pradžioje, o tada galėsite mokyti Vilnių gyventi.
                            Pagal ką nusprendei, kad nekritikuoju savo savivaldybės?

Man nuo pat pradžių AirLituanica atrodė kaip chebros biznelis. Niekur nematau priežasčių, kad būtų kitaip. O čia mūru stoja, vien dėl to, kad tai Dievo Zuoko. Nu vienas žingsnis iki Batkos. Gi kruvos ekspertų ir nelabai šaukė- žmonės, nudegsit nagus tsu šitom avialinijom. Šiandieninė aiškiai Airlituanicos situacija parodo, kad tie ekspertai ir nelabai buvo teisūs. Paskui raudat, kad pinigų per mažai ir skolos milijardinės.
                            Paskutinis taisė VNS; 2013.11.28, 16:02.
                            Show must go von!

Comment

Pagal ką nusprendei, kad nekritikuoju savo savivaldybės?
                              nemačiau tokio posto , aš suprantu, kad lengviausia kritikuoti. Nesakau, kad Zuokas šventas, bet jau pabodo, kai dėl visko jį kaltina, aišku vieša nuomonė yra tokia susiformavusi, tačiau pažvelgus į kitus Vilniaus merus, tai jau geriau toks nei koks Imbrasas, arba na sorry Kupčinskas, kuris tik verkti ir tesugeba.

Comment

nemačiau tokio posto , aš suprantu, kad lengviausia kritikuoti. Nesakau, kad Zuokas šventas, bet jau pabodo, kai dėl visko jį kaltina, aišku vieša nuomonė yra tokia susiformavusi, tačiau pažvelgus į kitus Vilniaus merus, tai jau geriau toks nei koks Imbrasas, arba na sorry Kupčinskas, kuris tik verkti ir tesugeba.
                                Žinok, mano noras yra vienas, kad klestėtų ir Vilnius ir Kaunas ir visa LT, be jokių Naujųjų Vasiųkų ir Graužinienių. Kur Kopenhagos avialinijos? Kodėl ten neleidžia chebrai vartytis valdiškuose piniguose? Batkos neturi? ar smegenų vistik turi daugiau?
                                Man pvz. šiandieninės naujienos apie AirLituanica džiugesio neatnešė. Vėl eilinis pravalas, vėl šaibos išmestos, vėl raudos , kad Aplinka kalta, vėl nutesitas už gerus darbus.
                                Show must go von!

Comment

Parašė rat
                                  Norėjau visokių citatų primėtyt, bet paprasčiau ir aiškiau padarom.

Estonian Air
                                  Fleet size - 7
                                  Destinations - 14
                                  Profit: € -49.2 million (2012)

airBaltic
                                  Fleet size: 25 + 10 on order
                                  Destinations: 60
                                  Profit: € -27.2 million (2012)

Air Lituanica
                                  Fleet size: 2
                                  Destinations: 5
                                  Profit: € - ???

easyJet
                                  Fleet size: 195
                                  Destinations: 134
                                  Net Income: £255 million

Ryanair
                                  Fleet size: 299
                                  Destinations: 178
                                  Net Income: € 374.6 million

Kam toks minusinis šūdverslis reikalingas, kai net Lazdijų kebabinė daugiau uždirba? Gal va kam?

litas prie lito, žė ir kilolitas. Dar gal pardėsi gydyt, kad čia viskas skaidru kaip popiežiaus sutana? Ne nu baikim bajerius

dlia osobenno t....: valdiški pinigai
                                  Show must go von!

Comment

litas prie lito, žė ir kilolitas. Dar gal pardėsi gydyt, kad čia viskas skaidru kaip popiežiaus sutana? Ne nu baikim bajerius

dlia osobenno t....: valdiški pinigai
                                    Kas nuostolius dengs? tu! Čia gi savivaldybės pinigai, rizika minimali, daryk ką nori- skolink praskolink. Tik turėk užburiantį liežuvį. Kaip matau daug kam to užtenka

Parašė rat
                                    Aš turbūt estiškai rašau?
                                    Tu bandau pasakyt, kad čia nedidelis biznelis. Pelno mažai. Aš tau norių pasakyt, kad valdiškos įmonės kuo puikiausiai gyvena ir su nuostoliais. Svarbu eitų šaibos iš biudžeto. Ar nesupranti? Palauk, tuoj prašys dotacijų, kurias mokėsi tu. Pinigai iš oro
                                    Paskutinis taisė Romas; 2013.11.28, 21:06. Priežastis: Sujungti 2 tekstiniai pranešimai iš eilės
                                    Show must go von!

Comment

Tai kad čia kaip tik ta situacija, kai geriau nieko nedaryt už miesto pinigus, ta prasme, leisti juos pagal paskirtį. Gal tada, pavyzdžiui, nereikėtų gyventojams savo lėšomis tvarkyti miesto teritorijos 20 metrų aplink gyvenamąjį namą. Šiaip ar taip, jie vis tiek viršijo mano lūkesčius, maniau, užsilenks dar iki pirmo skrydžio.

Comment

Parašė balietis Rodyti pranešimą
                                        Tai kad čia kaip tik ta situacija, kai geriau nieko nedaryt už miesto pinigus, ta prasme, leisti juos pagal paskirtį. Gal tada, pavyzdžiui, nereikėtų gyventojams savo lėšomis tvarkyti miesto teritorijos 20 metrų aplink gyvenamąjį namą. Šiaip ar taip, jie vis tiek viršijo mano lūkesčius, maniau, užsilenks dar iki pirmo skrydžio.
                                        Kartoju 20 kartą. Nieks niekur neužsilenkė ir namtau priežasčių užsilenkt. Dar ne viskas išmelžta. Geriau kertam kiek dotuos SM ir Vilniaus savivaldybė šitą versliuką.
                                        Show must go von!

Comment

O dar kažkas forume klykavo Udrius trolis Udrius trolis. Et.... Kaži kada tie klykautojai bus nubausti ir kiek bus draudžiama diskutuoti KUN ir VNO oro uostų temose.

Comment

Working...
                                          X