Šiandien įvyko pirmasis Air Lituanica fail - atšauktas skrydis į Briuselį. Pirmieji nuostoliai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LY] Air Lituanica
Collapse
X
-
Citata:
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimą
Vakar skrendant iš Amsterdamo ketinau pora nuotraukų padaryti ir pasidalinti čia, labai greitai prisistatė stiuardesė ir pasakė, kad lėktuve yra draudžiama fotografuoti, nes:"mes nežinome kokie jūsų tikslai", tai buvo man didelė naujiena, tad nuotraukų deja nebus
Iseitu pakomentuoti tik taip: "LIETUVA!!!" arba "Absoliutus idiotizmas..."
+ Fotografuodamas lėktuvo viduje tu nufotografuoji ir kitus žmones, kas yra privatumo pažeidimas (lėktuvas nėra vieša vieta).
Comment
-
Parašė ArtisLT Rodyti pranešimąFotografuoti negalima nei viename lėktuve ir LIETUVA čia ne prie ko. Skrisdamas su bet kuriomis avialinijomis, jeigu tave pamatys fotografuojant tuoj pat paprašys ištrinti. Tokie yra saugumo reikalavimai. Pagal reikalavimus negalima fotografuoti nei oro uostuose, nei geležinkelių stotyse, nei uostuose.
+ Fotografuodamas lėktuvo viduje tu nufotografuoji ir kitus žmones, kas yra privatumo pažeidimas (lėktuvas nėra vieša vieta).
Comment
-
Paprastai kilimo/leidimosi metu reikalauja išjungti visus elektroninius prietaisus (įskaitant fotoaparatus, jeigu užmato ką nors fotografuojant, kad ir per langą), bet kad negalima fotografuoti lėktuvo viduje dėl kokios nors kitos priežasties, man yra didelė naujiena. Gal tiesiog stiuardesė buvo nelabai patyrusi/neapmokyta? O gal patys ten kaip nors netinkamai elgėtės? Fotografavimas ten, kur yra kitų žmonių, turi būti tam tikras diskrecijos dalykas t.y. neturi sukelti nepatogumų ar nemalonių pojūčių aplinkiniams žmonėms. Tokiu atveju gali paprašyti nefotografuoti. Bet kad apskritai būtų "draudžiama" fotografuoti lėktuve, traukinyje, jau neklabant apie oro uostą ar geležinkelio stotį, yra nesąmonė.
Comment
-
Na tokiu draudimu fotografuoti galima rasti tam tikrais atvejais JAV. As norejau nufotografuoti orlaivio salona is galo i prieki, kur jokiu veidu nesimato, tiesiog lektuvas buvo pilnas-kas labai dziugu ir ta foto norejau pasidalinti, privatumo niekieno nepazeidziau.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Rembo3 Rodyti pranešimąvisu pirma uostai yra pasienis
visu antra pasienyje fotografuoti / filmuoti draudziama (isskyrus gavus isskirtini leidima)
visu trecia as paraginciau adminus pratrinti tokias nuotraukas esancias siame forume (yra netgi su sienos stulpeliu!)
Comment
-
Parašė Rembo3 Rodyti pranešimąteisingai Ciurlionis paminejo,
visu pirma uostai yra pasienis
visu antra pasienyje fotografuoti / filmuoti draudziama (isskyrus gavus isskirtini leidima)
visu trecia as paraginciau adminus pratrinti tokias nuotraukas esancias siame forume (yra netgi su sienos stulpeliu!)
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNetiesa, fotografuoti kitose šalyse niekas nedraudžia nei lėktuvuose, nei traukiniuose, nei autobusuose, nei oro uostuose, nei stotyse ir t.t. Pats tuo įsitikinau ne kartą, net visiškai šalia stovintys policininkai visai nekreipė dėmesio į mane. Beto pilnas internetas vaizdinės medžiagos kokios tik nori.
Comment
-
Parašė Ciurlionis Rodyti pranešimąVakar skrendant iš Amsterdamo ketinau pora nuotraukų padaryti ir pasidalinti čia, labai greitai prisistatė stiuardesė ir pasakė, kad lėktuve yra draudžiama fotografuoti, nes:"mes nežinome kokie jūsų tikslai", tai buvo man didelė naujiena, tad nuotraukų deja nebus
- Alaus, vyno, brendžio, viskio?
Kai paklausia tamsiagymio arabiškos išvaizdos vyro, šis atsako:
- Ne, dėkui, negaliu - aš tuoj vairuosiu.
Comment
-
Prahos oro uostas patvirtina Air Lituanica skridima į Prahą
Z Prahy do Vilniusu nově s Air Lituanica
http://www.prg.aero/cs/aktuality/akt...air-lituanica/
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąVisai tragedija Air lithuanica - nereikia jiems keleiviu,oi nereikia... Antra diena pasiulymo near,vis dar siuncia.
Beje, jau jie turi ir 30 000 ltl skola SODRAI
Jei tarp savo trolinimų būtum skatęs naujienas, tai būtum žinojęs, kad nuostoliai buvo suplanuoti. Be to, reikia žiūrėti kokia yra apyvarta ir tada bus galima spręsti ar ta skola Sodrai yra didelė, ar ne.
Comment
-
Jei būtim dirbantis versle, o ne valdiškoje kėdėje, žinotum kad skolos sodrai yra vienas iš pavojingiausių dalykų, nes
1. negali dalyvautii konkursuose (kaip strateginis tikslas vežti valdininkus)
2. už juos kala palūkanas
3. už jas blokuoja sąskaitas (negalima vykdyti atsiskaitymų)
Bet kadangi esi eilinis žmogokas išlaikomas iš valdiškų pinigų...
Bet kokiu atveju vis dar mane stebina - aiškiai pasakyta ei chebra, man reikia 20 bilietų į Berlyną vokiečių išvykstamojo turizmo organizatoriams - atsakymas - rašykite bendru email. Vėliau skambutis - pasiūlyma gausite siandien. Tas šiandien jau trečia diena. Vadinasi taip ten ir reikia tų klientų....
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąJei būtim dirbantis versle, o ne valdiškoje kėdėje, žinotum kad skolos sodrai yra vienas iš pavojingiausių dalykų, nes
1. negali dalyvautii konkursuose (kaip strateginis tikslas vežti valdininkus)
2. už juos kala palūkanas
3. už jas blokuoja sąskaitas (negalima vykdyti atsiskaitymų)
Bet kadangi esi eilinis žmogokas išlaikomas iš valdiškų pinigų...
Bet kokiu atveju vis dar mane stebina - aiškiai pasakyta ei chebra, man reikia 20 bilietų į Berlyną vokiečių išvykstamojo turizmo organizatoriams - atsakymas - rašykite bendru email. Vėliau skambutis - pasiūlyma gausite siandien. Tas šiandien jau trečia diena. Vadinasi taip ten ir reikia tų klientų....
Comment
-
Parašė udrius Rodyti pranešimąO tau neatrodo kad ir tokiu atveju atsakymą reikia duoti ? Bet kokiu atveju air balticas atsakymą davė per 30 minučių.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąJei tarp savo trolinimų būtum skatęs naujienas, tai būtum žinojęs, kad nuostoliai buvo suplanuoti.
Comment
Comment