jeigu mano nuomone tai is Air Lituanicos 3 ar 5 direktorius (nes nezinia kiek ju isviso yra) atlesit reiktu ir as viena Bartku CEO palikciau, nes nafik tiek direktoriu 1/2 orlaiviu kompanijai, nes ir dbar tik toks jausmas kad tik jis vienas visus reikalus tvarko, net ir uz PR padalini???
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[LY] Air Lituanica
Collapse
X
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąjeigu mano nuomone tai is Air Lituanicos 3 ar 5 direktorius (nes nezinia kiek ju isviso yra) atlesit reiktu ir as viena Bartku CEO palikciau, nes nafik tiek direktoriu 1/2 orlaiviu kompanijai, nes ir dbar tik toks jausmas kad tik jis vienas visus reikalus tvarko, net ir uz PR padalini???kaip?
Comment
-
„Air Lituanica“ jau gavo licenciją
http://www.lrytas.lt/-13757994191374...ncij%C4%85.htm
Licencijavimo komisija, kurią sudaro CAA, Susisiekimo ministerijos atstovai, delsė išduoti ir licenciją.
„Tai buvo susiję su orlaiviu „Embraer“, kuris dar Brazilijoje, mums reikėjo dokumentų, susijusių su juo. Ir dar viena kita smulkmena buvo. O šiandien padėti visi taškai ant i“, - aiškino A.Šumskas.
Licencija nuo šiol „Air Lituanica“ leis keleivius skraidinti vien su savo įgula.
Comment
-
Kitą savaitę - antrasis Air Lituanica orlaivis, rugsėjo pabaigoje – Praha ir Miunchenas.
Aviacijos naujokai jau spėjo apšilti kojas
http://www.lrytas.lt/verslas/rinkos-...ilti-kojas.htm
Comment
-
Parašė Resutas Rodyti pranešimąPirkau bilietą į Berlyną, tai visur e. laiškuose ir kitur rašoma Estonian air. AirLituanica minima, bet labai mažai.
Pats skrydis ir lėktuvas patogus. Darbuotojai malonus ir paslaugus. Pasiūlo ir pagalve su pledu.
Comment
-
Parašė Raptor Rodyti pranešimąSeka Virgin Atlantic pavyzdžiu, geras būtu, jei nors viena Lietuvių oro linija dar dasiprotėtu instaliuoti televizorius į sedynes su įvairių filmų pasirinkimu ar pan. dar geresni atsiliepimai būtu ir ko gero daugiau klientų pritrauktu
Deja regioniniuose lėktuvuose instaliuoti televizorius nėra rentabilų, panaudoti tuos pinigus galima būtų kitur ir pvz, reklamai, kas tikrai pritrauktų daugiau klientų.Aviate, navigate, communicate
Comment
-
Parašė Raptor Rodyti pranešimąSeka Virgin Atlantic pavyzdžiu, geras būtu, jei nors viena Lietuvių oro linija dar dasiprotėtu instaliuoti televizorius į sedynes su įvairių filmų pasirinkimu ar pan. dar geresni atsiliepimai būtu ir ko gero daugiau klientų pritrauktu
Comment
-
R.Sinkevičius: – "Aš nežinau, iš ko išgyvens „Air Lituanica“. Jei Vyriausybės bus prašoma finansinės paramos, biudžete tam nėra pinigų. "
Buvęs susisiekimo ministras Eligijus Masiulis:
„A.Zuoko plano esmė turbūt yra tik pasirodyti, kad jis pajėgus sukurti oro linijas. Bet nepamirškime, kad šio pasirodymo rizika bus užkrauta mokesčių mokėtojams, prasiskolinusio Vilniaus gyventojams, - tvirtino E.Masiulis. - Aš prognozuoju, kad „Air Lituanica“ labai greitai susidurs su finansiniais sunkumais ir premjero bus pareikalauta dotacijų. Oro linijos gali išsilaikyti be jokio pelno, kai į lėktuvus parduodama bent 80 proc. bilietų, o pati „Air Lituanica“ skelbia vos apie 60 proc. užimtumą. Mes turime ir patirties, kad visi panašūs A.Zuoko viešųjų ryšių projektai valstybei kainuoja labai brangiai“.
Vilniaus oro avantiūra
http://www.respublika.lt/lt/naujieno...oro_avantiura/
Comment
-
Respublika?
Šiaip, liberalai ir konservatoriai atsidūrė nelabai patogioje padėtyje, kai patys iš principo kaip ir turėtų pritarti tokio projekto buvimui, bet "privalo" jam priešintis vien dėl "blogiuko" Zuoko, kuris yra politinis oponentas, kas automatiškai privalo reiškti, kad bet kas, ką jis daro, yra tiktai blogai.Paskutinis taisė John; 2013.08.13, 02:28.
Comment
-
Parašė vilnews Rodyti pranešimąR.Sinkevičius: – "Aš nežinau, iš ko išgyvens „Air Lituanica“. Jei Vyriausybės bus prašoma finansinės paramos, biudžete tam nėra pinigų. "
Buvęs susisiekimo ministras Eligijus Masiulis:
„A.Zuoko plano esmė turbūt yra tik pasirodyti, kad jis pajėgus sukurti oro linijas. Bet nepamirškime, kad šio pasirodymo rizika bus užkrauta mokesčių mokėtojams, prasiskolinusio Vilniaus gyventojams, - tvirtino E.Masiulis. - Aš prognozuoju, kad „Air Lituanica“ labai greitai susidurs su finansiniais sunkumais ir premjero bus pareikalauta dotacijų. Oro linijos gali išsilaikyti be jokio pelno, kai į lėktuvus parduodama bent 80 proc. bilietų, o pati „Air Lituanica“ skelbia vos apie 60 proc. užimtumą. Mes turime ir patirties, kad visi panašūs A.Zuoko viešųjų ryšių projektai valstybei kainuoja labai brangiai“.
Vilniaus oro avantiūra
http://www.respublika.lt/lt/naujieno...oro_avantiura/
Comment
Comment