Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] Kauno troleibusų fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
    Cia turejo omeny, kad reiketu padaryti, nes jei kokia avarija ir pan. Beje keista, kad solaris011 nezino, bet yra uz Jurbako g, ziedo troleibusai gali suktis, nereikia vaziuoti iki Kedainiu, nebent ten nepajungti..
    Kur tu kalbi apie tą žiedą už Jurbarko g. atydžiai pasižiūrėk,ten aplink visą žiedą nėra tinklo,kodėl tada dispečerės liepia suktis Kėdainiuose? Tas Jurbarko žiedas kaip ir Lituanikos žiedas,mes būna net pamirštam,kad lituanikoj apsisukt negalima,net dispečerės susipainioja,tad artimiausias apsisukimas nuo Lituanikos stotelės yra Kėdainių žiedukas,kur sukdavosi 10as maršrutas.

Comment

Nelabai suprantu - kaip tai negalima apsisukti prie Kauno pilies? Juk 2, 4 ir 10 kažkaip apsisuka.
      Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
        Nelabai suprantu - kaip tai negalima apsisukti prie Kauno pilies? Juk 2, 4 ir 10 kažkaip apsisuka.
        Man irgi čia kažkoks nesusikalbėjimas šviečiasi.

Comment

Ai, nu atsiprašau,kas liečia pilį,taip,galima apsisukti,susibalamutinau,nepykit

Comment

Vakar.

Comment

tas sventinis autobusas tai atrodo kaip kokia parodija, o kiek tenka ji sutikt vaziuojanti, tai visada jis buna kazkoks skersas...

Comment

Šis linksmasis troleibusas kaskart, dienos metu, išvažiuoja į gatves tuščias, reklamos tikslais.

Comment

pas Zelionkienę ir kabiną sumažino, o kai ko klausiau tai nežinojo nu gausi ryt man ALDONA

Comment

[QUOTE=OneMillion;544777]pas Zelionkienę ir kabiną sumažino, o kai ko klausiau tai nežinojo nu gausi ryt man ALDONA [/

Žinau,kad sumažinta

Comment

Parašė OneMillion Rodyti pranešimą
                      pas Zelionkienę ir kabiną sumažino, o kai ko klausiau tai nežinojo nu gausi ryt man ALDONA
                      Beje,Aldona čia negyvena...

Comment

l
                        Paskutinis taisė Nerijus_kns; 2011.05.11, 16:22.

Comment

Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą
                          forume nepageidaujamas asmenu izeidinejimas ,ju vadinimas slapyvardziais. forume dalyvauja visi ir diskutuojama apie zinomus zmones .
                          niekas čia nieko neįžeidė, mes draugiškai pokštaujame žiūrėk save geriau

Comment

k
                            Paskutinis taisė Nerijus_kns; 2011.05.11, 16:22.

Comment

Parašė Nerijus_kns Rodyti pranešimą
                              tik save ir ziuriu,niekas nedomina is svetimu.
                              Tikrai niekas? Ko toks piktas? Forumiečiai turi būt linksmi

Comment

Man už "panašaus" pobūdžio žinutes troleibusų fotogalerijos temose pylė neigiamus įverčius... Negi jūs jų negaunate?

Comment

Vakar nepastebejot per pika taikos prospekte buvo sustoje visi troleibusai nes netoli savanoriu sankrizos nutrauktas laidas visiskai tai visi troleibusai stovejo

Comment

Keletas vakar darytų nuotraukų.

Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Parašė Al1;
                                      Šitas vienintelis likes troleibusas dirba tik 11 maršrutu?

Comment

Kiek matau tik. Nepaisant nepatikimumo, man kaip keleiviui jis patogesnis nei Solaris.

Comment

Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
                                          Kiek matau tik. Nepaisant nepatikimumo, man kaip keleiviui jis patogesnis nei Solaris.
                                          Man tai ir Škoda patogesnė nei Solaris, kol nevažinėju ratukuose ir kojos lengvai kilnojasi. Ypač dabar kai karšta, tai iškart imi vertint gerą ventiliaciją Škodoje. Plius minkštos sėdynės.
                                          Gerai sutvarkyta Škoda tikrai smagiau važiuoti nei Solariu.

Comment

Working...
                                          X