vakar pagautas Kaune, ar jis dar važinėja ? nes mačiau vėliau Jonavos gatve skriejantį. kaip ir čia be keleivių ir maršruto nr.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Karoleo Rodyti pranešimąvakar pagautas Kaune, ar jis dar važinėja ? nes mačiau vėliau Jonavos gatve skriejantį. kaip ir čia be keleivių ir maršruto nr.
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimą
Originalia, senaja, dažymo schema dažyti liko tik trys troleibusai: linijiniai Nr. 256 ir Nr. 358, mokyklinis Nr. 239. Paskutinės galimybės jais pavažinėti ir nufotografuoti. Įsigaliojus vasaros grafikams "senukai" stovės patvoriuose ir bus perdažyti.
Po ilgo kapitalinio remonto atnaujintas Nr. 232:
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Taut. Rodyti pranešimą
Kokiais maršrutais senojo dažymo troleibusai šiuo metu važinėja?
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimą
Jau nevažinėja, prasidėjo vasara. Nr. 358 šiuo metu pradedamas dažyti, o Nr. 256 stovi patvoryje laisvas, turėtų būti perdažytas.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Taut. Rodyti pranešimą
Supratau. O beje, ką trolparke veikia Ikarusas? Jau dažys?
Dar pora "naujienų" laukiantiems troleibusų atnaujinimo, pristatyti dar du "Berkhof", senieji garažiniai numeriai: 5221 ir 5230.Paskutinis taisė Raivo; 2017.06.14, 17:13.
Comment
-
Na ir dienelė... 8-uoni Berkhofai šiandien dirba, trys iš jų pirmą kartą.
Keletas šio ryto foto. 051-11
Berkhof Premier AT18 #051 Kaunas by Rytis Z., on Flickr
Berkhof Premier AT18 #051 Kaunas by Rytis Z., on Flickr
052-13
Berkhof Premier AT18 #052 Kaunas by Rytis Z., on Flickr
053-13. Užkeiktas troleibusas, tris kartus neišėjo normaliai nufotkinti...
Berkhof Premier AT18 #053 Kaunas by Rytis Z., on Flickr
Toliau pora šiap tokių kaip jau ir įprastų troleibusų. 232-14
Skoda 14tr #232 Kaunas by Rytis Z., on Flickr
Skoda 14tr #232 Kaunas by Rytis Z., on Flickr
048-14
Berkhof Premier AT18 #048 Kaunas by Rytis Z., on Flickr
255-14
Skoda 14tr #255 Kaunas by Rytis Z., on Flickr
Ir 347-11
Skoda 14tr #347 Kaunas by Rytis Z., on Flickr
Tiek dabar.Paskutinis taisė rytis001; 2017.08.01, 12:23.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 9 patinka
Comment
-
Keletas paskutinių mano troleibusų foto. Berkhof #056, pirma darbo diena.
Berkhof Premier AT18 #056 Kaunas by Rytis Z., on Flickr
Berkhof #057, šiandien pirma diena maršrute.
Berkhof Premier AT18 #057 Kaunas by Rytis Z., on Flickr
Solaris #036, Link Kauno marių
Solaris Trollino 12 AC #036 Kaunas by Rytis Z., on Flickr
Ir Berkhof #045 Petrašiūnuose.
Berkhof Premier AT18 #045 Kaunas by Rytis Z., on FlickrMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 7 patinka
Comment
-
Parašė AutoLietŠios dienos rytas (8.30 - 9.30 val.) Netik troleibusai.
Čia tikriausiai filmuota video registratoriumi. O kaip padaryti nuotraukas ir normalaus prieinamo dydžio filmukus iš video registratoriaus filmuotų failų? Video registratorius filmuoja po 1 minutę (dažniausiai) ir failai būna labai dideli, po keliasdešimt MB.
Kokią programą geriau naudoti?
Comment
-
Parašė zn76 Rodyti pranešimą
Klausimas gal biškį ne į temą.
Čia tikriausiai filmuota video registratoriumi. O kaip padaryti nuotraukas ir normalaus prieinamo dydžio filmukus iš video registratoriaus filmuotų failų? Video registratorius filmuoja po 1 minutę (dažniausiai) ir failai būna labai dideli, po keliasdešimt MB.
Kokią programą geriau naudoti?
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąBet šiaip geriau VT su labiau fotografavimui skirta technika fotografuot. Registratoriaus vaizdų kokybė švelniai tariant nekokia, jis skirtas ne tam.
Comment
-
Sekmadienis, vienas iš dviejų (kitas buvo 046-12) Berkhof troleibusų dirbusių maršrute.
Berkhof Premier AT18, Kaunas by Rytis Z., on Flickr
Berkhof Premier AT18, Kaunas by Rytis Z., on FlickrMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 5 patinka
Comment
Comment