Parašė keleivis13
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąPirmoje foto "šoferis" rimtas toksMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Keletas paskutiniu metu darytų troleibusų fotografijų (jei šita mano šlamšta galima vadinti fotografijomis...)
Berkhof #049 link Kauno Technikos kolegijos stotelės
Berkhof #048
Perdažytas Skoda #345
Skoda #337 kuri 04-03 dirbo 8-ame maršrute iki Klinikų.
Partempiamas Solaris #012
Iš darbo grįžtantis Skoda #109
Mokyklinė Skoda #239
Ir pabaigai Berkhof #045 S. Žukausko gatvės atkarpoje tarp Savanorių pr. ir P. Lukšio gatvės grįžtantis į parką po nedidelio, bet važiavimą įtakojusio gedimo.
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė zn76 Rodyti pranešimąPravažiavo antra juosta ir nesustojo sustojime, ar kaip čia suprasti?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąSustojo.
Sorry už tokį skulkmeniškumą, tiesiog įdomu.
Comment
-
Parašė zn76 Rodyti pranešimąKodėl tada prie pat sustojimo važiuoja antra juosta? Kliūčių, kurias reikėtų apvažiuoti pirmoje juostoje, nesimato. Ar antroje juostoje ir sustojo (dėl kažkokių priežasčių)? Nes 1 ir 2 foto padarytos visai viena šalia kitos, t.y. nesimato, kad užvažiuotų į pirmą juostą.
Sorry už tokį skulkmeniškumą, tiesiog įdomu.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimą244 10 Perdažytas! :O
Po ilgo kapitalinio remonto atnaujintas Nr. 232:
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimąOriginalia, senaja, dažymo schema dažyti liko tik trys troleibusai: linijiniai Nr. 256 ir Nr. 358, mokyklinis Nr. 239. Paskutinės galimybės jais pavažinėti ir nufotografuoti. Įsigaliojus vasaros grafikams "senukai" stovės patvoriuose ir bus perdažyti.
Po ilgo kapitalinio remonto atnaujintas Nr. 232:
Atvaizdas
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/
Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/
Comment
Comment