Man darbo technika entuziazmo nekelia, meninės vertės nematau, nuotraukų nedariau.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąO kur jau spėta pabraižyti troleibusą iš dešinės pusės?
Nežinau gal toks atvyko.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Ačiū už nuotraukas.
Dažys raudonai ar žaliai? Mano manymu, žalia (ne salotinė) jam labiau tiktų. Nors ir mėlyną gali palikti.
Koks dyzelis pas jį stovi?
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąGarsas kai važiuoja išorėje legendinis
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąO kur jau spėta pabraižyti troleibusą iš dešinės pusės?
Comment
-
Parašė Briedis Rodyti pranešimąAčiū už nuotraukas.
Dažys raudonai ar žaliai? Mano manymu, žalia (ne salotinė) jam labiau tiktų. Nors ir mėlyną gali palikti.
Parašė Briedis Rodyti pranešimąTa prasme legendinis?
https://www.youtube.com/watch?v=uD1I...ature=youtu.beMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKada planuoja išvažiuoti į maršrutus jis?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąTiksliai nežinau, bet kai įregistruos (o tam reikės TA ir perdažymo) beto dar nevisi atvyko tj manau galbut Rugsėjo 1-aja.
Comment
-
Na? Negi niekam jau neįdomu nauji troleibusai? Šie metai tik pradžia patikėkit O kolkas dar keletas paskutinėmis dienomis darytų naujų troleibusų foto. 043 iš kelių rakursų:
043 ir 046 vienam kadre:
046 toliau. Ačiū vienam forumo nariui už tai, kad pravežė
Šiandien dirbo 048. Foto ikelsiu už pusvalandžio arba valandosMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Petr Rodyti pranešimąIš šalies atrodo tikrai pažangi įmonė tie "Kauno autobusai". Na bet tas navigacijos ūkiškumas su kartoninėm lentelėm teisiog na visiškai nepriimtinai atrodo… šitiems troleibusams tikrai galima buvo švieslentes instaliuoti, vistiek ilgai važinės.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė karolis371 Rodyti pranešimąO kaip suprasti teiginį,kad šie metai tik pradžia? Greitu metu daugiau troleibusų pirks?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąNėra tos mechanikos kuri sukinėja švieslente. Išimta. Tas pats forumo narys sakė, kad nebus švieslenčių
Comment
Comment