Parašė 10.000
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė AutoLiet Rodyti pranešimąMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąNuotraukoje kur pavaizduotos 3 9tr vidurinė su 14tr lemopomis?
Comment
-
Parašė ikarusas Rodyti pranešimą212 buves ,,Trolibaras".
Comment
-
002 Solaris kėbulo išorės apipavidalinimo dizainas su žaliai-baltomis spalvomis yra labai šiuolaikiškas, todėl puikus. Dar svarbu ir tai, kad nelaužoma Kauno tradicija miesto troleibusų išorei naudoti žalią spalvą.
Bet galbūt tokiais lipdukais apklijuoti pirmoje eilėje būtų tikslingiau senas Škodas, nes Solaris trūlai yra dar pakankamai nauji, todėl jie gerai žiūrisi ir su gamykliniu žaliu nudažymu.
Comment
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimątai buvo tolimi 1991 metai, tikrai neprisimins daugelis kaip tada 212 atrodė.Paskutinis taisė Jopapa; 2015.01.12, 15:43.
Comment
-
Teko man vaiku bunant ne karta vaziuoti tuo videobaro troleibusu. Pamenu sustojimo vieta budavo prie traukiniu stoties. Ten surinkdavo zmones ir vezdavo tam tikru marsrutu aplink visa Kauna. Viduje buvo minkstos kedes, net sakyciau tokie foteliai gilus su staliukais. Pamenu dominavo raudona spalva, sunkios storos uzuolaidos. Jomis atskirti buvo staliukai, bei aprarnavimo zona. Prikabineta teliku, per kuriuos rodydavo arba "Na palauk" arba "Tom&Jerry", kas tuometiniam vaikam prilygdavo stebuklui. Duodavo pienisku kokteiliu, ledu. Kartais galedavai netilpti tad tekdavo kazkuri laika pastoveti eileje kol su laukdavai kito reiso.
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąTeko man vaiku bunant ne karta vaziuoti tuo videobaro troleibusu. Pamenu sustojimo vieta budavo prie traukiniu stoties. Ten surinkdavo zmones ir vezdavo tam tikru marsrutu aplink visa Kauna. Viduje buvo minkstos kedes, net sakyciau tokie foteliai gilus su staliukais. Pamenu dominavo raudona spalva, sunkios storos uzuolaidos. Jomis atskirti buvo staliukai, bei aprarnavimo zona. Prikabineta teliku, per kuriuos rodydavo arba "Na palauk" arba "Tom&Jerry", kas tuometiniam vaikam prilygdavo stebuklui. Duodavo pienisku kokteiliu, ledu. Kartais galedavai netilpti tad tekdavo kazkuri laika pastoveti eileje kol su laukdavai kito reiso.
Comment
-
Keletas įdomesnių kadrų.
Giliu žiemos miegu "miegantis" Nr. 348:
Būrius poilsiautojų, 11- uoju maršrutu, vasaros metu nuo Lampėdžių vežęs Nr. 353, rudeniui atėjus pats sustojo ilgam "poilsiui":
Naujojo operatoriaus minireklama ant mokyklinio Nr. 239:
Autoįvykio metu, Petrašiūnuose, nukentėjęs nr. 269:
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimąKeletas įdomesnių kadrų.
Giliu žiemos miegu "miegantis" Nr. 348:
Atvaizdas
Būrius poilsiautojų, 11- uoju maršrutu, vasaros metu nuo Lampėdžių vežęs Nr. 353, rudeniui atėjus pats sustojo ilgam "poilsiui":
Atvaizdas
Naujojo operatoriaus minireklama ant mokyklinio Nr. 239:
Atvaizdas
Autoįvykio metu, Petrašiūnuose, nukentėjęs nr. 269:
Atvaizdas
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Lenką reiktu geriau nurašyti nes jei per 2014 metus tevažiavo max 1 mėnesi sudėjus visas dienas.
Ir jei taip toliau, jo ištiks 352 likimas.Paskutinis taisė Gintaras663; 2015.01.30, 22:38.
Comment
Comment