Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
#56, su įmontuota eksperimentine informacine įranga (išorinėmis ir vidinėmis švieslentėmis, garsine informacija, vaizdo kameromis)
Viskas atrodo super šauniai. Ir dar tas stotelės pranešimas prieš atidarant duris, nu visiškas turn-on. Turiu pastabų turiu dėl dizaino ir švieslenčių išvaizdos, bet, žinant kad tai eksperimentas, susilaikau nuo priekaištų. Be to, akivaizdu, kad ir naujasis balsas yra baigtas įrašyti, teliko jį įdiegti į viskas kitas TP.
Ačiū video autoriui Troleibusai Tiesiog (pabaigoje yra ir nuotraukų, todėl publikuoju čia, foto galerijoje)
Paskutinis taisė do.; 2017.12.22, 18:31.
- 4 patinka
Comment
-
Užsiknisom visą savaitę, bet pagaliau pagavom, Tiesiog Troleibusai filmuoja, aš fotkinu Priekaištų čia būt ir negali, apart, kad naujame borto kompiuteryje šiek tiek dar su grafikais ir laikais reikia padirbėt, ir prie to, kad grafikas ir pačios švieslentės gali peršokti ant kitų grafikų. Tai štai jis.
Berkhof Premier AT18 #056, Kaunas by Rytis Z., on Flickr
Jei kam kyla klausimas kodėl nebuvo foto anksčiau, nes važinėjo su švieslente nuo ano penktadienio (regis), tai atsakymas, kad nevažinėjo. Praeitą penktadienį prieš pertrauka, ir šiandien visą pilna pertraukiama išdirbo, ir viskas, kiek per šia savaitę jis dirbo. Bet realiai, švieslentės ir naujas borto kompiuteris 9/10.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 8 patinka
Comment
-
Parašė sleader Rodyti pranešimąKeistas pasirinkimas baltos spalvos švieslentė, nes tokią spalvą iš toliau sunkiau įžiūrėti - susilieja. Geriau jau kitose transporto priemonėse naudojama gintarinė arba žalia spalvos.Paskutinis taisė rytis001; 2017.12.25, 13:23.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Akis jautriausia yra žaliai šviesai. Daltonikams tai gali būti problema. Bet vis tiek jie mato, kad, pavyzdžiui, žalias šviesoforas šviečia. Nes žalių receptorių jautrumo spektrą iš dalies perkloja raudoni. Baltos švieslentės per daug intensyvios, jei intensyvumas būtų mažesnis, tai gal ir visai nieko būtų.
Comment
-
Petrašiūnai trečiadienį.
Berkhof Premier AT18 #054 Kaunas by Rytis Z., on Flickr
Berkhof Premier AT18 #054 Kaunas by Rytis Z., on Flickr
Škoda 14tr #238 Kaunas by Rytis Z., on FlickrMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
- 5 patinka
Comment
-
Parašė dc9cd948d2 Rodyti pranešimąIlgą laiką norėjau paklausti, kas čia per daiktas AutoLiet nuotraukoje Lietuviškose škodose? Kiek žiūrėjau internete, tai tik mūsų škodos tokį daiktą turi (ir tai ne visos).
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Zorro Rodyti pranešimą
Paskutinis taisė Tigras; 2019.12.02, 01:13.
Comment
Comment