Parašė Garbanius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąKažkokį kičą iš vargšės Škodos daro... Dingo apatinis moldingas. Ratų arkas reikia aliuminio profiliu aprėminti. Bamperis priekinis kažkoks plastikinis?
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKaip reikalai su 232, 300, 335?O šaip, galėtų garažinius numerius senus iš autobuso parko purkšti.
Comment
-
Atnaujinu foto galeriją savo nuotraukomis. Pradėsiu nuo senesnių foto:
09-20 Solaris Trollino 12AC #031 Partizanų gatvės galinė stotelė, po remonto/donoravimo grįžo į maršrutus ir yra perdažytas
09-22 vakarinė Berkhof Premier AT18 #046 fotografija P. Lukšio gatvėje:
09-25 Vakarinė Berkhof Premier AT18 #048 fotografija Savanorių prospekte:
Škoda 14Tr07 # 244 Partizanų gatvės galinė stotelė, Važiuoja į trasą:
Škoda 14Tr02/6 #257 Ir Škoda 14Tr02/6 #289 Partizanų gatvės galinė stotelė
#257 išvažiuoja į maršrutą:
Ir po ilgo remonto į gatves išvažiavo Berkhof Premier AT18 #045 Kauno pilies žiedas ir Partizanų gatvės galinėje stotelėje. Vairuotojai jau keikiasi ir kai kurie jau ruošiasi "bėgti" nuo armonikų ant trumpų arba pasikeisti į "geresne" armonika iš tų 13 po naujų metų...
Šiam kartui viskasMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąKas tie 13 po naujų metų?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąTie patys Berkhof Premier AT18 kurie iki Gruodžio 31d. dar važinės Olandijoje. Po to jie tenai jau bus kaip ir nurašyti nes pagal savivaldybės sąlygas Troleibusai turi būti ne senesni nei 15 metų, todėl po 12-31d jie bus pigesni ir gal būt geresni, nes bus tiesiai iš trasos, o ne kaip šitie 7 kurie metus regis tenai jau į patvorį numesti buvo.
Comment
-
Keletas šiandienos foto:
Pradėsiu nuo Solaris Trollino 12AC #025 kuriam beveik iškrito šoninis stiklas (Nuotraukoje nesimato). Jį pakeitė #006. kadangi tai Vairuotojai jau reikėjo važiuoti, tad ji nulėkė į parką ir rezervą pasiemė, o mums reikėjo ta #025 į parką nuvežti, tad teko padaryti ir kelias foto ten
Škoda 9tr po kapitalinio dar baisiau atrodo. Jai nerestauruoja tai geriau...
Berkhof #044 kurį pagaliau galiu nufotografuoti ne sugedusį
Mokyklinukas #239
Vakaro ramybė parke...
Ir vakaro ramybė Panemunėje Prieš paskutinis Berkhof #047 ratas
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąAr nebus prikelta Škoda 348,ar 349? Tikrai mačiau maršrute ją važiuojant.
Parašė Mantukas05 Rodyti pranešimąO 9Tr atrodo kaip po grunto ir spakliaus tonos,tad nereikiai škart jos nurašyti,galimai ji bus perdažyta ir pan.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąIš keleivio pusės, kurie geresni troleibusai: šitie ar gyvenimo matę Soliariai?
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąIš keleivio pusės, kurie geresni troleibusai: šitie ar gyvenimo matę Soliariai?Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąGal kas numano, kodėl vis dar nedirba Berkhofas nr.049? Ir ar jis jau perdažytas?
1. Tirpstant pirmajam rudens sniegui:
2. Apšviestas retai pasirodančios, lapkričio danguje, saulės blyksnio:
Comment
-
Ironiška, o gal nelabai, bet 049 šiandien ryte vėl sugedo 3 rato pabaigoje (Keli vairuotojai sakė, kad daugiau trijų ratų neišdirba maršrute nuo išvažiavimo) ir dar plius ašigalio gatvėje prie pat galinės st. (Parko) DD
Nuvaryti į parką troleibusą panaudotas dyzelinis variklis:
Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Parašė Raivo Rodyti pranešimąMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment