O kokia "egzotika", troleibusų numeriai dar keturženkliai Jei gerai atsimenu, vienetu prasidėdavo pirmojo arba Šančių parko troleibusų garažo numeriai, dvejetu - naujojo parko Islandijos plente. Valstybinių numerių išvis neturėjo
Ir šviestuvai dar, berods, sovietiniai Ožeškienės gatvėje.
Na kagi, po ilgo laiko tenka ir man parodyti siek tiek foto.
Pries tris savaites teko pasisveciuoti Kaune ir ten, tradiciskai pasirinkau ejima pries eisma (jei neklystu) Donelaicio bei Kestucio gatvemis:
Tai tik keletas nuotrauku is tos dienos pasivaiksciojimo sveciuojantis Kaune.
Norėjau paklaust, gal kas nors turi "Autrolio" troleibuso foto kurio garažinis nr 260 kiek pamenu jis yra nudažytas baltai ir ant jo nupiešta kažkokia varštu reklama...
Al1, pirma nuotrauka labai gera, matosi krantinės atspindys ant pirmuko šono O antra man primena prieš gerą dešimtmetį Kalantos gatvės kalne įvykusią troleibusų avariją, kada vairuotojas buvo apakintas saulės.
Al1, pirma nuotrauka labai gera, matosi krantinės atspindys ant pirmuko šono O antra man primena prieš gerą dešimtmetį Kalantos gatvės kalne įvykusią troleibusų avariją, kada vairuotojas buvo apakintas saulės.
Galvojau, kad nepavyks daugiau maziau kokybiskai nufotografuoti vakare del saules R. Kalantos gatveje.
Comment