Prie ko čia SOR? Aš gi bus gi grynas Solaris arba "Solaris" kėbulas, Ir išvis pas mus po įvykio autobuse Irisbus Crossway, pusiau žemagrindžių autobusu/troleibusų naujų nebus.Tiek to.
Maža nuotraukėlė (atleiskit, tik tiek muilinyčia traukia) iš 8-tukų "siestos" Lukšio gatvėj (įdomu, jei 5 troleibusai iš šio maršruto ilsisi, kiek važinėja tuo metu linijoje):
Aš nespėliosiu, turiu tam tikrus faktus kas dalyvavo ir kas pirmavo, bet apie tuos kas laimėjo neturiu duomenų, gal buvo paskelbtas iš naujo arba susitarė su "Solaris bus and coach" dėl kainos šito nežinau, neklausiau seniai. Viskas bus oficialiai paskelbta ateity.
Truputi patikslinsiu informaciją, kol kas niekas nelaimėjo, dėl kainos nesusitarė. Dabar svarstomas klausimas, pakeisti konkurso sąlygos, bet aš apie tai nieko nesakysiu, busite oficialiai informuoti ateityje.
Jokia čia ne dažymo schema, o tiesiog likutis po reklamos. Yra toks reklamos tipas "Šoninės juostos", kuomet apklijuojamas ne visas troleibusas iki pat apačios, o tik iki apatinės raudonos juostos, ant jos neužeinant. Šiuo atveju taip ir buvo. Kadangi durų apačios raudonai nedažomos, tai užklijavus reklamą gautųsi balti lopai - nei šis nei tas. Taigi tam, kad būtų išlaikytas kažkoks spalvų konsensusas durų apačios apklijuojamos raudona plėvele - gaunasi graži ištisinė raudona juosta ir jau galima į tą troleibusą žiūrėti. Nedažnas atvejis, bet pasitaiko, kai po reklamos tie raudoni kraštai lieka nenuimti. Būna, kad tie kraštai pasitarnauja net kelioms reklamoms.
Comment