Parašė rufas...tr
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilniaus troleibusų fotogalerija
Collapse
X
-
---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
-
Parašė OneMillion Rodyti pranešimąkoks skirtumas koks kokiu marsrutu vazineja, parasykite dar kokios spalvos pas vairuotoja apatiniaiDDDDDDDDDDDD cia gi fotogalerija---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Parašė Maxas Rodyti pranešimąNors ir sarkastiškai, tačiau tame yra dalelė tiesos... Atrodo tema Vilniaus troleibusų fotogalerija, o ne koks ten 2016 ar BNAxxx kokiu maršrutu važinėja.
Comment
-
Parašė rufas...trTu nesupratai. Domėjimasis kiekvieno troleibuso charakteristika tai nėra tik domėjimasis detalėmis iš kurių jis pagamintas ar kažkas panašaus, kas tikrai būdinga tai pačiai serijai. 'Kiekvieno troleibuso charakteristika' gal nebuvo pats tinkamiausias išsireiškimas, labiau vertėjo pavartoti 'kiekvieno troleibuso istorija', į tai įeina ne tik modelis, ar serijinis numeris, bet ir kokiuose maršrutuose konkretus troleibusas dirbo, kokios reklamos ant jo buvo išklijuotos, svarbus faktai, kaip, pavyzdžiui, kapitalinis remontas, incidentai ir pan. ir pan. Perkratęs visą sukauptą informaciją tikrai neaptikau bent dviejų identiškų troleibusų Galų gale net ir tos pačios serijos troleibusai, ypač po ilgesnio pavažinėjimo mieste, turi savitų bruožų, iš kurių aš galiu net ir nematydamas numerio nustatyti, kas tai per troleibusas
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąMatosi jog labai "nusimanai" viesajame transporte jei sakai nr.20xx pritariu Rufui..tr visomis prasmemis. tai tikrai aktualu,idomu ir turi ta istorija buti butent sitoje skiltyje..nes daugiau nera kur,o apkrauti foruma papildomomis temomis-netikslinga. Taip kad Tavo pastabos is pirsto lauztos ir netikslingos.
P.S. ačiū už "objektyvų" neigiamą įvertį.---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Parašė Maxas Rodyti pranešimąKad nenusimanau aš numeracijoje, čia mano reikalas, man tai yra tiesiog nesvarbu. Papildomos temos tik išgelbėtų nuo tokių nereikalingų šnekų. Čia gi tema troleibusų fotogalerija.
P.S. ačiū už "objektyvų" neigiamą įvertį.
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimątai nera "nereikalingos snekos" kaip pats pasakei..manau nereikalingu sneku cia nera,nes renkasi visi entuziastai ir kuo daugiau tu sneku-tuo mums visiems tik idomiau o kaip kazkas is musu sake,jei nenusimanai toje srityuje ar nezinai-geriau nesikisti ir visai patyleti,bus geriau
Bet sioje temoje juk visas demesys turi buti nuotraukoms.---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Parašė Buss fanas Rodyti pranešimąMatosi jog labai "nusimanai" viesajame transporte jei sakai nr.20xx pritariu Rufui..tr visomis prasmemis. tai tikrai aktualu,idomu ir turi ta istorija buti butent sitoje skiltyje..nes daugiau nera kur,o apkrauti foruma papildomomis temomis-netikslinga. Taip kad Tavo pastabos is pirsto lauztos ir netikslingos.
Kas per mintis "apkrauti foruma papildomomis temomis-netikslinga" ? Tai jei jau yra diskusijos tam tikra tema, tai jos ir turi būti tokioje temoje. O ar tikslinga užteršti visas temas tomis šnekomis koks garažinis numeris kam priklauso, kur važiuoja ir pan. Juo labiau čia yra FOTOGALERIJA, o ne įstorijos kampelis ar "xxxx troleibusas ir vėl važiuoja xx maršrutu".
Tamstai tikriausiai patiktu nuėjus į maisto prekių parduotuvę viduje rasti ne maistą, o biblioteką.Paskutinis taisė sleader; 2010.10.08, 13:48.
Comment
-
Parašė rufas...trTu nesupratai. Domėjimasis kiekvieno troleibuso charakteristika tai nėra tik domėjimasis detalėmis iš kurių jis pagamintas ar kažkas panašaus, kas tikrai būdinga tai pačiai serijai. 'Kiekvieno troleibuso charakteristika' gal nebuvo pats tinkamiausias išsireiškimas, labiau vertėjo pavartoti 'kiekvieno troleibuso istorija', į tai įeina ne tik modelis, ar serijinis numeris, bet ir kokiuose maršrutuose konkretus troleibusas dirbo, kokios reklamos ant jo buvo išklijuotos, svarbus faktai, kaip, pavyzdžiui, kapitalinis remontas, incidentai ir pan. ir pan. Perkratęs visą sukauptą informaciją tikrai neaptikau bent dviejų identiškų troleibusų Galų gale net ir tos pačios serijos troleibusai, ypač po ilgesnio pavažinėjimo mieste, turi savitų bruožų, iš kurių aš galiu net ir nematydamas numerio nustatyti, kas tai per troleibusas
Comment
-
O man nepatinka, kad tokie žmonės gadina Kauno įvaizdį. Prieš kurį gal būčiau nieko prieš, bet dėka tokių dalyvių yra kitaip... Tad jei kas jau pasiryžote dėti man neigiamą įvertį, pagalvokite ar negadinate tuo Kauno įvaizdžio dar labiau...Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2010.10.08, 15:23.
Comment
-
Parašė Maxas Rodyti pranešimąNe ta turejau omeny apie nereikalingas snekas. Nereikalingos snekos tai musu dabar abeju snekos.
Bet sioje temoje juk visas demesys turi buti nuotraukoms.Paskutinis taisė 1132; 2010.10.08, 18:11.
Comment
-
-
1661
-
„Apvaliažibintė dėžė“ dirba jai kiek neįprastu 17 maršrutu ir dar pamaininiu grafiku . Švitrigailos g. (ties „Sparta“):
„Norfa“ reklamą nulupo nuo nr. 1425 ir užklijavo ant 1134:
Su pirmuoju sniegu!
Z-z-z-ommmbiai
Jums jau pažįstama šypsenėlė troleibuso švieslentėje. Deja, mano fototechnika nėra tokia galinga, kad vakare pro važiuojančio autobuso stiklą nufotografuotų geriau . Beje, šita šypsenėlė yra animuota: judina akis ir, atrodo, dar kaišioja liežuvį .
P.S. ne į temą, bet ne vien troleibusai su naujomis reklamomis, bet ir ant Volvo 7700 nr.727 atsirado geltona „Moki-Veži“ reklama.
___
Diskusijas apie troleibusų eismą, kurios neįsipaišė į fotogalerijos (neveltui toks pavadinimas) temą, siūlau pratęsti šioje temoje >>.
Comment
Comment